Povezane vesti
Oglasila se Sanja Kužet prvi put nakon saopštenja da napušta Zvezde Granda! Priznala kakve poruke dobija: Zatečena sam...
Kurir pre 11 sati
Voditeljka Sanja Kužet pre tri dana saopštila je da nakon 13 godina napušta muzičko takmičenje " Zvezde Granda". Nakon odluke koja je iznenadila javnost, Sanja se ponovo oglasila na društvenim mrežama i otkrila kakve je poruke podrške dobila od publike… »
Sanja Kužet se oglasila nakon odlaska iz Zvezda Granda: Dala otkaz posle 13 godina, a jedna stvar je zatekla
Mondo pre 11 sati
Voditeljka Sanja Kužet pre tri dana saopštila je da nakon 13 godina napušta muzičko takmičenje "Zvezde Granda". Nakon odluke koja je iznenadila javnost, Sanja se ponovo oglasila na društvenim mrežama i otkrila kakve je poruke podrške dobila od publike… »
"Zatečena sam!" Sanja Kužet progovorila nakon otkaza na Grandu, sve priznala: "Obično ovako nešto ne pišem..."
Telegraf pre 11 sati
Voditeljka Sanja Kužet je pre tri dana saopštila odluku da napušta "Zvezde Granda" nakon 13 godina, što je iznenadilo sve. Ona se sada ponovo oglasila na mrežama ovim povodom i otkrila je kakve poruke dobila nakon što je presekla i donela tu odluku, a… »
"Zatečena sam" Oglasila se Sanja Kužet prvi put nakon što je saopštila da posle 13 godina napušta "Zvezde Granda", otkrila…
Blic pre 12 sati
Na društvenim mrežama istakla je zahvalnost zbog velike podrške koju je dobila od publike, prijatelja i kolega. Obećala je da neće izneveriti svoju publiku i zahvalila se na inspirativnim komentarima. Voditeljka Sanja Kužet pre tri dana saopštila je da… »
Vesti dana »
Nova pravila za trgovce u Srbiji: Cene 35 velikih lanaca od sada pod većom kontrolom
Bonitet pre 5 minutajoš 1 povezana
Sastanak povodom 65. godišnjice prve konferencije Pokreta nesvrstanih u Palati Srbija
RTS pre 40 minutajoš 1 povezana
Moskva otvara vrata Zelenskom – Peskov otkrio kada je moguć susret sa Putinom
RTS pre 45 minutajoš 1 povezana