Povezane vesti

"Imala sam osećaj da neću ponovo prohodati" Maja Marijana o nasilju u braku, priznala da su joj stavili uređaj za praćenje…

"Imala sam osećaj da neću ponovo prohodati" Maja Marijana o nasilju u braku, priznala da su joj stavili uređaj za praćenje…

Kurir pre 20 sati
Pevačica Maja Marijana otvoreno je govorila o privatnom životu, neuspelim brakovima, ćerkama, karijeri. Nije krila da je prošla kroz razne životne brodolome, s obzirom na to da su joj se bivši partneri mešali u posao, a od jednog je čak doživela nasilje… »
"Bio je nasilan prema meni", Maja Marijana šokirala priznanjem o bivšem mužu, otkrila s čime se suočila u braku

"Bio je nasilan prema meni", Maja Marijana šokirala priznanjem o bivšem mužu, otkrila s čime se suočila u braku

Telegraf pre 20 sati
Pevačica Maja Marijana otvorila je dušu o privatnom životu, neuspelim brakovima, ćerkama i karijeri. Ona nije krila da je prošla prave ljubavne brodolome, budući da su joj se bivši partneri mešali u posao, te da je od jednog partnera doživela nasilje. Na… »
"Bio je nasilan prema meni" Maja Marijana na "Blic Poligrafu" pala na pitanje o razvodu, pa progovorila o problemima koje je…

"Bio je nasilan prema meni" Maja Marijana na "Blic Poligrafu" pala na pitanje o razvodu, pa progovorila o problemima koje je…

Blic pre 21 sat
Otkrila je da su joj se bivši partneri mešali u posao, a od jednog je doživela i nasilje, ali sada su u prijateljskim odnosima. Potvrdila je da su joj dva puta postavljali uređaj za praćenje na auto, ali da policija nije ništa preduzela. Pevačica Maja… »

Vesti dana »