Povezane vesti
"Mitrovići mi nudili helikopter, a ona ni saučešće da izjavi": Santana o smrti oca, lekar odmah rekao da mu nema spasa
Mondo pre 4 sati
Bora Santana trenutno prolazi kroz jedan od najtežih perioda u životu, nakon što je ostao bez još jednog roditelja. "Desilo se to s ocem što se desilo. Ne bih sebi mogao da oprostim nikad da sam bio unutra a da je preminuo, ljudi bi pričali svašta. Imao… »
Bora Santana otvorio vrata novog stana: Otkrio detalje o smrti oca u Crnoj Gori, "Mitrović mi je nudio helikopter", pobrojao…
Blic pre 5 sati
Govorio je i o odnosima sa ljudima iz rialitija, ističući da sa većinom ne želi da komunicira i otvoreno je izneo neka negativna mišljenja o njima. Otkrio je da nema snage za novu sezonu 'Elite', da želi da radi svoju emisiju i da mu je potrebna… »
Vesti dana »
Usvojen rebalans budžeta i paket pomoći građanima u Skupštini Srbije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 71 povezana
SPS potvrdio isključenje Branka Ružića: Naneo ogromnu političku štetu
Nedeljnik pre 1 danjoš 38 povezanih
Košarkaši Turske ubedljivi protiv Islanda u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo
RTS pre 1 danjoš 38 povezanih
Grčka posle produžetka srušila Španiju: Heleni hvataju priključak za plasman na Mundijal
Kurir pre 1 danjoš 56 povezanih
Ovo su otmičari iz Beograda, tražili ogroman otkup od porodice žrtava: Evo šta su rekli na saslušanju
Mondo pre 5 satijoš 38 povezanih