Povezane vesti

Emotivan oproštaj Vavrinke od Ju-Es opena: Zbog ovakvih trenutaka sam igrao do 41. godine

Emotivan oproštaj Vavrinke od Ju-Es opena: Zbog ovakvih trenutaka sam igrao do 41. godine

RTV pre 3 sata
BEOGRAD - Švajcarski teniser Stan Vavrinka odigrao je poslednji grend slem meč u karijeri. Trostruki osvajač najvećih turnira poražen je od Italijana Matea Beretinija u tri seta, nakon čega su ga navijači u Njujorku ispratili ovacijama. Vavrinka će na… »
Ostao je samo Nole: Oprostio se trostruki gren slem šampion

Ostao je samo Nole: Oprostio se trostruki gren slem šampion

Sport klub pre 2 sata
Sten Vavrinka je završio gren slem karijeru porazom od Italijana Matea Beretinija u prvom kolu US opena za koji je u poslednjem trenutku dobio specijalnu pozivnicu. Švajcarac je tako pretposlednji Mohikanac iz zlatne ere koji je odlučio da ode u penziju… »
Vavrinka odigrao svoj poslednji grend slem meč u karijeri

Vavrinka odigrao svoj poslednji grend slem meč u karijeri

Radio sto plus pre 3 sata
“Prošlo je 20 godina otkako sam prvi put došao u Njujork”, rekao je Vavrinka tokom ceremonije posle meča. “Sećam se prvog puta kada sam došao ovde. Bilo je impresivno za mene da osetim njujoršku atmosferu i energiju ovog turnira. Tokom godina, dobio sam… »

RTS pre 4 sati
Švajcarski teniser Stan Vavrinka odigrao je poslednji grend slem meč u karijeri. Trostruki osvajač najvećih turnira poražen je od Italijana Matea Beretinija u tri seta, nakon čega su ga navijači u Njujorku ispratili ovacijama. Vavrinka će na kraju sezone… »
Vavrinka pričao o Novaku Đokoviću nakon poslednjeg meča na US Openu: "Dokle god igra..."

Vavrinka pričao o Novaku Đokoviću nakon poslednjeg meča na US Openu: "Dokle god igra..."

Telegraf pre 5 sati
Stan Vavrinka, višestruki Grend slem šampion, danas je odigrao svoj poslednji meč na US openu i oprostio se porazom protiv Matea Beretinija. Imao je svoje šanse, mogao je da uzme prva dva seta, ali je na kraju završeno 3:0. Rezultat je manje bitan, jer… »
Evo sa kim bi Đoković igrao u drugom kolu: Vavrinka se oprostio od US Opena, Novak bi išao na Italijana

Evo sa kim bi Đoković igrao u drugom kolu: Vavrinka se oprostio od US Opena, Novak bi išao na Italijana

Telegraf pre 10 sati
Novak Đoković od sinoć nije u konkurenciji US Opena, a da je kojim slučajem slavio protiv Marijana Navonea, u drugoj rundi bi mu protivnik bio Mateo Beretini koji je pobedom od 7:6, 7:6, 6:0 praktično penzionisao slavnog Stana Vavrinku na poslednjem… »

Vesti dana »