Povezane vesti

"Nisam znao da ne smem to da uradim!" Vlahović doživeo neprijatnost nakon het-trika u Istanbulu: I pored toga...

"Nisam znao da ne smem to da uradim!" Vlahović doživeo neprijatnost nakon het-trika u Istanbulu: I pored toga...

Kurir pre 4 sati
Bešiktaš je u 3. kolu turske Super lige pobedio Čorum kao domaćin rezultatom 6:2, a Vlahović je postigao svoj prvi gol, pa zatim i još dva. "Naš tim je danas bio sjajan. Igrali smo veoma dobro, ali najvažnije je bilo da osvojimo tri boda. Posle dva… »
Oglasio se Vlahović posle het-trika! Postigao prvi gol u Turskoj, pa odmah još dva, a onda se obratio javnosti i jednom…

Oglasio se Vlahović posle het-trika! Postigao prvi gol u Turskoj, pa odmah još dva, a onda se obratio javnosti i jednom…

Kurir pre 4 sati
Na utakmici protiv Čoruma u kojoj je Bešiktaš kao domaćin pobedio rezultatom 6:2 Dušan Vlahović je bio strelac het-trika. Svoj prvi gol u dresu novog tima je postigao u 43. minutu iz penala, a mrežu je zatresao još u 59. i 66. minutu. Nakon utakmice… »
Vlahović: Ljubav koju su mi navijači pokazali je neverovatna

Vlahović: Ljubav koju su mi navijači pokazali je neverovatna

Sport klub pre 4 sati
Sjajna partija Dušana Vlahovića i het-trik u ubedljivoj pobedi Bešiktaša protiv Čoruma 6:2. Sam napadač ističe ljubav navijača. U toj pobedi srpski golgeter postigao je tri gola, prve golove u crno-belom dresu velikana iz Istanbula. Logično, bio je veoma… »
Vlahović nakon het-trika: "Moja tri gola ne bi bila moguća bez saigrača" (video)

Vlahović nakon het-trika: "Moja tri gola ne bi bila moguća bez saigrača" (video)

Večernje novosti pre 4 sati
DUŠAN Vlahović je konačno pokazao zbog čega je Bešiktaš toliko insistirao na njegovom dolasku. Srpski napadač je u svom tek četvrtom nastupu za turski klub, a drugom u startnoj postavi, blistao protiv Čoruma i sa tri pogotka predvodio ekipu do ubedljive… »
Turska bruji o Dušanu Vlahoviću! Šou Srbina u centru pažnje - reči koje odjekuju planetom!

Turska bruji o Dušanu Vlahoviću! Šou Srbina u centru pažnje - reči koje odjekuju planetom!

Kurir pre 6 sati
Dušan Vlahović je na najbolji mogući način odgovorio na prve kritike u Turskoj. Srpski napadač postigao je het-trik u pobedi Bešiktaša nad Čorumom rezultatom 6:2 i preko noći postao glavna tema turskih sportskih medija. Vlahović je prvi put bio starter u… »
Delirijum u Turskoj zbog Dušana Vlahovića: Pogledajte sva tri gola srpskog napadača

Delirijum u Turskoj zbog Dušana Vlahovića: Pogledajte sva tri gola srpskog napadača

Mondo pre 7 sati
Dušan Vlahović (26) iznenadio je mnoge odlukom da karijeru nastavi u Bešiktašu, ali je brzo pokazao zašto je to za njega bio pravi potez. Bilo mu je potrebno nekoliko mečeva da uđe u ritam, da se navikne na novi tim, okruženje, saigrače i onda je pokazao… »
Goleada u Istanbulu: Vlahović postigao het-trik za ubedljivu pobedu Bešiktaša (VIDEO)

Goleada u Istanbulu: Vlahović postigao het-trik za ubedljivu pobedu Bešiktaša (VIDEO)

Danas pre 16 sati
Srpski reprezentativac Dušan Vlahović odigrao je prvi meč kao starter u dresu Bešiktaša pred domaćim navijačima. Tim iz Istanbula je savladao kao domaćin Čorum rezultatom 6:2 u meču trećeg kola turskog šampionata. Vlahović je golom sa bele tačke u 43… »

Vesti dana »