Povezane vesti
Karlik u šoku: „Ne mogu da verujem šta se desilo u Partizanu!“
Hot sport pre 1 sat
Karlik Džons vratio se u Beograd posle reprezentativnih obaveza i otvoreno govorio o velikim promenama koje su tokom leta pogodile Partizan. Karlik Džons stigao je u Beograd i spreman je da se priključi pripremama Partizana za novu sezonu, ali je po… »
Karlik Džons stigao u Beograd, pa poručio da je šokiran ovakvim Partizanom
Večernje novosti pre 1 sat
Glavni igrač Partizana Karlik Džons vratio se u Beograd nakon završenih kvalifikacija sa Južnim Sudanom. FOTO: Dusan Milenkovic/ATAImages Slao je već Karlik signale da mu se ne dopada ono što klub radi između dve sezone, a sada je bio izričitiji: nije… »
"Šokiran sam promenama u Partizanu!" Karlik Džons se vratio u Beograd, pa odmah progovorio o stanju crno-belih
Kurir pre 2 sata
Plejmejker je stigao u Beograd gde će se pridružiti saigračima na pripremama za narednu sezonu. Partizan su napustili Dvejn Vašington, Isak Bonga, Nik Kalates, Sterling Braun, Bruno Fernando, Aleksej Pokuševski i Mitar Bošnjaković, dok su stigli Kajl… »
"Šokirale su me neke promene u timu": Karlik Džouns progovorio o novom Partizanu i transferima
Mondo pre 2 sata
Partizan je u pripremni period ušao pobedom protiv Zenita. Na toj utakmici Đoan Penjaroja nije računao na lidera tima Karlika Džounsa koji je bio sa reprezentacijom Južnog Sudana. Vratio se i sjajni plejmejker u Beograd i pridružiće se treninzima ekipe… »
Karlik Džons: "Šokiran sam promenama u Partizanu"
B92 pre 2 sata
Košarkaš Partizana Karlik Džons stigao je u Beograd i priključiće se ekipi u nastavku priprema za novu sezonu. Po dolasku u srpsku prestonicu priznao je da ga je zatekao veliki broj promena u sastavu crno-belih. Partizan je pripremni period počeo pobedom… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za septembar: Pretežno sunčano uz lokalne pljuskove i povremeno osveženje
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 18 povezanih
Trostruki ubica sa strelišta u Danilovgradu izvršio samoubistvo nakon što ga je policija opkolila
Pravo u centar pre 4 minutajoš 44 povezane