Povezane vesti
Osveta se servira hladna: Kirjos provocirao Cicipasa, sad ga Grk isprozivao zbog dopinga i te reči odzvanjaju Njujorkom
Nova pre 50 minuta
Grčki teniser Stefanos Cicipas izjavio je danas da nije bio iznenađen suspenzijom Australijanca Nika Kirjosa, nakon što je bio pozitivan na kokain, i dodao da je to znao i pre zvanične objave. "Iskreno, prilično očekivano. Iznenađen sam što se to desilo… »
Brutalne reči o Kirjosu i kokainu: Znam pravu istinu o njemu...
Kurir pre 1 sat
Grk je dodao da je znao i pre zvanične objave. "Iskreno, prilično očekivano. Iznenađen sam što se to desilo tako kasno", rekao je Stefanos Cicipas novinarima u Njujorku tokom US opena. Kirjos je suspendovan sredinom avgusta nakon što je otkriveno da je u… »
Cicipas o Kirjosu i kokainu: "Iznenađen sam što se to desilo tek sada"
B92 pre 1 sat
Grčki teniser Stefanos Cicipas je izneo mišljenje o suspenziji Nika Kirjosa posle pozitivnog nalaza na kokain. Iako je na programu US Open, jedna od glavnih teiskih tema jeste i Nik Kirjos. Stefanos Cicipas je istakao da ga ovo nije preterano iznenadilo… »
"Svi smo znali šta radi"! Izdaja o kojoj bruji teniski svet...
Večernje novosti pre 1 sat
Grčki teniser Stefanos Cicipas izjavio je danas da nije bio iznenađen suspenzijom Australijanca Nika Kirjosa, nakon što je bio pozitivan na kokain, i dodao da je to znao i pre zvanične objave. Steven Paston / PA Images / Profimedia "Iskreno, prilično… »
Cicipas kaže da je suspenzija Kirjosa bila očekivana
Radio sto plus pre 2 sata
“Iskreno, prilično očekivano. Iznenađen sam što se to desilo tako kasno”, rekao je Cicipas novinarima u Njujorku. Kirjos je suspendovan sredinom avgusta nakon što je otkriveno da je u junu bio pozitivan na kokain tokom turnira na Majorki. Australijanac… »
Cicipas o Kirjosu: Bilo je manje, više očekivano
Sport klub pre 3 sata
U žiži je US Open, ali i dalje se priča o pozitivnom nalazu Nika Kirjosa na kokain. Svoj sud o ovoj temi dao je i Stefanos Cicipas. Grk je igrao dubl sa Australijancem i može se reći da ga privatno poznaje. Sam ističe da ga ovo nije preterano iznenadilo… »
Rus potkačio Nika Kirjosa nakon kokainskog skandala: "Nisam iznenađen, niti mi ga je uopšte žao"
Telegraf pre 4 sati
Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos suspendovan je nakon što je bio pozitivan na kokain, a ruski teniser Karen Hačanov nije imao nimalo milosti u svojoj izjavi. Nakon što je Međunarodna agencija za teniski integritet (ITIA) privremeno… »
Vesti dana »
(Foto) Vučić: Pokret nesvrstanih ostaje najsnažnije uporište multilateralizma, hvala što poštujete suverenitet Srbije
Newsmax Balkans pre 20 minutajoš 32 povezane
Početak školske godine uz proteste i bojkot Jovine gimnazije
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 28 povezanih
Posle tri decenije konačno doneta presuda, vođa bande iz Komptoma kriv za ubistvo Tupaka Šakura
RTS pre 2 satajoš 21 povezana
"Prvo je ubio najiskusnijeg instruktora": Direktor crnogorske policije otkrio šta se vidi na sigurnosnim kamerama streljane u kojoj je Rus izvršio trostruko ubistvo
Nova pre 40 minutajoš 50 povezanih
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo uz upozorenje RHMZ-a na rizik od požara
Naslovi.ai pre 1 satjoš 21 povezana