Povezane vesti

Mreža smrti u Surčinu! Ubica Eleka imao tajni stan i devojku mulu, rešetao ga iz heklera pred ženom!

Mreža smrti u Surčinu! Ubica Eleka imao tajni stan i devojku mulu, rešetao ga iz heklera pred ženom!

Telegraf pre 21 dana
Sumirano. Subotnje ubistvo Novice Eleka (45) ispred porodičnog doma u Ulici Marka Raba u Surčinu rezultat je detaljno planirane i logistički pokrivene akcije. Istraga koju pod nadzorom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu sprovode inspektori Odeljenja za… »
Uhapšen mladić (20) zbog ubistva muškarca u Surčinu i osumnjičeni za umešanost: traga se za još jednim saučesnikom

Uhapšen mladić (20) zbog ubistva muškarca u Surčinu i osumnjičeni za umešanost: traga se za još jednim saučesnikom

Newsmax Balkans pre 20 dana
U akciji Policijske uprave za grad Beograd, Odeljenja za krvne delikte, rasvetljeno je ubistvo N. E. (45) 29. avgusta u Surčinu, nakon čega je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapšen izvršilac i osumnjičeni za umešanost u likvidaciju… »
Uhapšen muškarac osumnjičen za umešanost u ubistvo Novice Eleka

Uhapšen muškarac osumnjičen za umešanost u ubistvo Novice Eleka

RTV pre 20 dana
BEOGRAD - U dobro koordiniranoj i efikasnoj akciji Policijske uprave za grad Beograd, Odeljenja za krvne delikte, rasvetljeno je ubistvo Novice Eleka 29. avgusta u Surčinu, nakon čega je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapšen prvi… »
Kurir saznaje: U akciji beogradske policije uhapšen muškarac koji je u Surčinu pucao na Novicu Eleka

Kurir saznaje: U akciji beogradske policije uhapšen muškarac koji je u Surčinu pucao na Novicu Eleka

Kurir pre 20 dana
N. K. (20) koji se sumnjiči da je u subotu oko 21 sat u Surčinu ubio Novicu Elekauhapšen je večeras u efikasnoj akciji Policijske uprave za grad Beograd, Odeljenja za krvne delikte. Podsetimo, on je kobne večeri maskiran sačekao Eleka na kućnom pragu i… »
Stavio mu GPS ispod automobila, pratili ga i na kraju ubili?! Uhapšen prvi osumnjičeni za umešanost u likvidaciju Eleka…

Stavio mu GPS ispod automobila, pratili ga i na kraju ubili?! Uhapšen prvi osumnjičeni za umešanost u likvidaciju Eleka…

Blic pre 20 dana
Policija u Beogradu rasvetlila je ubistvo Novice Eleka iz Surčina koje se dogodilo 29. avgusta Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, uhapšen je prvi osumnjičeni za umešanost u likvidaciju U dobro koordiniranoj i efikasnoj akciji Policijske uprave za grad… »
Počeli da padaju osumnjičeni za ubistvo Novice Eleka: Uhapšen muškarac koji mu je postavio GPS uređaj na kola

Počeli da padaju osumnjičeni za ubistvo Novice Eleka: Uhapšen muškarac koji mu je postavio GPS uređaj na kola

Kurir pre 20 dana
U dobro koordiniranoj i efikasnoj akciji Policijske uprave za grad Beograd, Odeljenja za krvne delikte, rasvetljeno je ubistvo Novice Eleka 29. avgusta u Surčinu, nakon čega je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapšen prvi osumnjičeni za… »
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo muškarca u Surčinu

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo muškarca u Surčinu

RTS pre 20 dana
U dobro koordiniranoj i efikasnoj policijskoj akciji rasvetljeno je ubistvo N.E. u Surčinu, saznaje RTS. Uhapšen je 20-godišnji, koji se sumnjiči da je pucnjima iz pištolja ubio N.E. ispred njegove kuće u Surčinu. Prethodno je uhapšen B.S. koji je, kako… »
Uhapšene dve osobe zbog ubistva u Surčinu: Jedan pucao, drugi postavio GPS uređaj ispod auta žrtve

Uhapšene dve osobe zbog ubistva u Surčinu: Jedan pucao, drugi postavio GPS uređaj ispod auta žrtve

Mondo pre 20 dana
Večeras je beogradska policija uhapsila dve osobe zbog sumnje u umešanost u ubistvo N.E. u Surčinu u Beogradu u subotu 29. avgusta, saznaje " Kurir". Uhapšen je N.K. zbog sumnje da je pucao u N.E. i B.S. zbog sumnje da je postavio GPS uređaj ispod… »
Likvidiran ispred kuće s više hitaca iz pištolja! Uhapšen prvi osumnjičen za umešanost u ubistvo Novice Eleka Policija traga…

Likvidiran ispred kuće s više hitaca iz pištolja! Uhapšen prvi osumnjičen za umešanost u ubistvo Novice Eleka Policija traga…

Dnevnik pre 20 dana
BEOGRAD: U dobro koordiniranoj i efikasnoj akciji Policijske uprave za grad Beograd, Odeljenja za krvne delikte, rasvetljeno je ubistvo Novice Eleka 29. avgusta u Surčinu, nakon čega je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapšen prvi… »
Sve o ubistvu Novice eleka! Rešetan iz heklera pred ženom, brat jurio ubicu koji je ostavio bicikl!

Sve o ubistvu Novice eleka! Rešetan iz heklera pred ženom, brat jurio ubicu koji je ostavio bicikl!

Telegraf pre 21 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu i inspektori Odeljenja za ubistva intenzivno tragaju za nepoznatim mlađim muškarcem koji je u subotu, oko 21 čas, izveo surovu likvidaciju Novice Elekaispred njegove porodične kuće u Ulici Marka Raba… »
Zaustavili ih kao policija, oteli 800.000 evra, pa digli automobile u vazduh: Elek izveo filmsku pljačku u Ustaničkoj

Zaustavili ih kao policija, oteli 800.000 evra, pa digli automobile u vazduh: Elek izveo filmsku pljačku u Ustaničkoj

Mondo pre 21 dana
Novica Elek koji je pre dva dana ubijen nedaleko od kuće u kojoj stanuje u Surčinu, odranije je poznat policiji, a dovodio se u vezu sa pljačkom iz 2011. godine, kada su dva automobila presrela službena vozila firme "Sekuritas" i odneli oko 800.000 evra… »
Oglasio se brat ubijenog Eleka i opisao susret sa ubicom: Trčao sam za njim, a on je bio na biciklu!

Oglasio se brat ubijenog Eleka i opisao susret sa ubicom: Trčao sam za njim, a on je bio na biciklu!

Kurir pre 21 dana
Policija intenzivno traga za muškarcem koji je u subotu uveče brutalno ubio Novicu Eleka (43) ispred porodične kuće u Surčinu. Posle objavljivanja snimka zločina, koji je uznemirio javnost, oglasio se Zoran Elek, rođeni brat ubijenog, koji je kobne… »
Ovo je osumnjičeni za likvidaciju u Surčinu! Prišao Novici Eleku ispred kuće i ispalio hitac u glavu!

Ovo je osumnjičeni za likvidaciju u Surčinu! Prišao Novici Eleku ispred kuće i ispalio hitac u glavu!

Telegraf pre 21 dana
Policija i dalje neprekidno traga za bezobzirnim egzekutorom koji je u sačekuši u Surčinu ubio Novicu Eleka (43), a celokupan zločin ispred porodične kuće zabeležile su sigurnosne kamere! Poznati su detalji snimka na kom se vidi kako je Elek očajnički… »
Oglasio se brat ubijenog Eleka! "Bio mi je na dohvat ruke, jurio sam ubicu dok je bežao na biciklu!"

Oglasio se brat ubijenog Eleka! "Bio mi je na dohvat ruke, jurio sam ubicu dok je bežao na biciklu!"

Telegraf pre 21 dana
"Čuo sam više pucnjeva, pogledao u kameru, video šta se dešava i odmah istrčao na ulicu! Video sam mladića kako beži, potrčao sam za njim, bio mi je na dohvat ruke, ali je uspeo da sedne na bicikl i pobegne!" Ovako dramatičan susret sa naoružanim… »
800.000 evra oteli usred dana prerušeni u pripadnike Žandarmerije, 10 minuta kasnije prijavljene su dve eksplozije na Prokopu…

800.000 evra oteli usred dana prerušeni u pripadnike Žandarmerije, 10 minuta kasnije prijavljene su dve eksplozije na Prokopu…

Nova pre 21 dana
Novica Elek koji je pre dva dana ubijen nedaleko od kuće u kojoj stanuje u Surčinu, odranije je poznat policiji, a dovodio se u vezu sa pljačkom iz 2011. godine, kada su dva automobila presrela službena vozila firme "Sekuritas" i odneli oko 800.000 evra… »

Vesti dana »