Povezane vesti

Sve o ubistvu Novice eleka! Rešetan iz heklera pred ženom, brat jurio ubicu koji je ostavio bicikl!

Sve o ubistvu Novice eleka! Rešetan iz heklera pred ženom, brat jurio ubicu koji je ostavio bicikl!

Telegraf pre 3 sata
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu i inspektori Odeljenja za ubistva intenzivno tragaju za nepoznatim mlađim muškarcem koji je u subotu, oko 21 čas, izveo surovu likvidaciju Novice Elekaispred njegove porodične kuće u Ulici Marka Raba… »
Zaustavili ih kao policija, oteli 800.000 evra, pa digli automobile u vazduh: Elek izveo filmsku pljačku u Ustaničkoj

Zaustavili ih kao policija, oteli 800.000 evra, pa digli automobile u vazduh: Elek izveo filmsku pljačku u Ustaničkoj

Mondo pre 5 sati
Novica Elek koji je pre dva dana ubijen nedaleko od kuće u kojoj stanuje u Surčinu, odranije je poznat policiji, a dovodio se u vezu sa pljačkom iz 2011. godine, kada su dva automobila presrela službena vozila firme "Sekuritas" i odneli oko 800.000 evra… »
Oglasio se brat ubijenog Eleka i opisao susret sa ubicom: Trčao sam za njim, a on je bio na biciklu!

Oglasio se brat ubijenog Eleka i opisao susret sa ubicom: Trčao sam za njim, a on je bio na biciklu!

Kurir pre 6 sati
Policija intenzivno traga za muškarcem koji je u subotu uveče brutalno ubio Novicu Eleka (43) ispred porodične kuće u Surčinu. Posle objavljivanja snimka zločina, koji je uznemirio javnost, oglasio se Zoran Elek, rođeni brat ubijenog, koji je kobne… »
Ovo je osumnjičeni za likvidaciju u Surčinu! Prišao Novici Eleku ispred kuće i ispalio hitac u glavu!

Ovo je osumnjičeni za likvidaciju u Surčinu! Prišao Novici Eleku ispred kuće i ispalio hitac u glavu!

Telegraf pre 6 sati
Policija i dalje neprekidno traga za bezobzirnim egzekutorom koji je u sačekuši u Surčinu ubio Novicu Eleka (43), a celokupan zločin ispred porodične kuće zabeležile su sigurnosne kamere! Poznati su detalji snimka na kom se vidi kako je Elek očajnički… »
Oglasio se brat ubijenog Eleka! "Bio mi je na dohvat ruke, jurio sam ubicu dok je bežao na biciklu!"

Oglasio se brat ubijenog Eleka! "Bio mi je na dohvat ruke, jurio sam ubicu dok je bežao na biciklu!"

Telegraf pre 6 sati
"Čuo sam više pucnjeva, pogledao u kameru, video šta se dešava i odmah istrčao na ulicu! Video sam mladića kako beži, potrčao sam za njim, bio mi je na dohvat ruke, ali je uspeo da sedne na bicikl i pobegne!" Ovako dramatičan susret sa naoružanim… »
800.000 evra oteli usred dana prerušeni u pripadnike Žandarmerije, 10 minuta kasnije prijavljene su dve eksplozije na Prokopu…

800.000 evra oteli usred dana prerušeni u pripadnike Žandarmerije, 10 minuta kasnije prijavljene su dve eksplozije na Prokopu…

Nova pre 9 sati
Novica Elek koji je pre dva dana ubijen nedaleko od kuće u kojoj stanuje u Surčinu, odranije je poznat policiji, a dovodio se u vezu sa pljačkom iz 2011. godine, kada su dva automobila presrela službena vozila firme "Sekuritas" i odneli oko 800.000 evra… »

Vesti dana »