Povezane vesti
Sve o ubistvu Novice eleka! Rešetan iz heklera pred ženom, brat jurio ubicu koji je ostavio bicikl!
Telegraf pre 3 sata
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu i inspektori Odeljenja za ubistva intenzivno tragaju za nepoznatim mlađim muškarcem koji je u subotu, oko 21 čas, izveo surovu likvidaciju Novice Elekaispred njegove porodične kuće u Ulici Marka Raba… »
Zaustavili ih kao policija, oteli 800.000 evra, pa digli automobile u vazduh: Elek izveo filmsku pljačku u Ustaničkoj
Mondo pre 5 sati
Novica Elek koji je pre dva dana ubijen nedaleko od kuće u kojoj stanuje u Surčinu, odranije je poznat policiji, a dovodio se u vezu sa pljačkom iz 2011. godine, kada su dva automobila presrela službena vozila firme "Sekuritas" i odneli oko 800.000 evra… »
Oglasio se brat ubijenog Eleka i opisao susret sa ubicom: Trčao sam za njim, a on je bio na biciklu!
Kurir pre 6 sati
Policija intenzivno traga za muškarcem koji je u subotu uveče brutalno ubio Novicu Eleka (43) ispred porodične kuće u Surčinu. Posle objavljivanja snimka zločina, koji je uznemirio javnost, oglasio se Zoran Elek, rođeni brat ubijenog, koji je kobne… »
Ovo je osumnjičeni za likvidaciju u Surčinu! Prišao Novici Eleku ispred kuće i ispalio hitac u glavu!
Telegraf pre 6 sati
Policija i dalje neprekidno traga za bezobzirnim egzekutorom koji je u sačekuši u Surčinu ubio Novicu Eleka (43), a celokupan zločin ispred porodične kuće zabeležile su sigurnosne kamere! Poznati su detalji snimka na kom se vidi kako je Elek očajnički… »
Oglasio se brat ubijenog Eleka! "Bio mi je na dohvat ruke, jurio sam ubicu dok je bežao na biciklu!"
Telegraf pre 6 sati
"Čuo sam više pucnjeva, pogledao u kameru, video šta se dešava i odmah istrčao na ulicu! Video sam mladića kako beži, potrčao sam za njim, bio mi je na dohvat ruke, ali je uspeo da sedne na bicikl i pobegne!" Ovako dramatičan susret sa naoružanim… »
800.000 evra oteli usred dana prerušeni u pripadnike Žandarmerije, 10 minuta kasnije prijavljene su dve eksplozije na Prokopu…
Nova pre 9 sati
Novica Elek koji je pre dva dana ubijen nedaleko od kuće u kojoj stanuje u Surčinu, odranije je poznat policiji, a dovodio se u vezu sa pljačkom iz 2011. godine, kada su dva automobila presrela službena vozila firme "Sekuritas" i odneli oko 800.000 evra… »
Vesti dana »
Srpski izvoz u Egipat porastao za 28,4 odsto u prvoj polovini godine
Politika pre 41 minutajoš 76 povezanih
Cvejić o izboru predsednika Saveta REM: Treća epizoda iste serije
N1 Info pre 15 minutajoš 27 povezanih
Pad nadstrešnice, 22 meseca kasnije: Održani skupovi u Novom Sadu i Nišu, šetnja planirana u Beogradu
BBC News pre 2 satajoš 41 povezana
Direktor policije Crne Gore: Ubica komunicirao sa žrtvama, zloupotrebio njihovo poverenje
Danas pre 6 satijoš 56 povezanih