Povezane vesti
Superligaš iz Pančeva predstavio novo pojačanje! Stevan Obradović: "Želja mi je da..."
Večernje novosti pre 48 minuta
"Dizelka" osvežila defanzivu povratkom dobro poznatog lica. FOTO: FK Železničar Pančevo U razgovoru za zvanični sajt Železničara, Stefan Obradović govori o povratku u Pančevo, putu koji je prošao od prvog mandata, iskustvima iz Portugala i Venecuele… »
Železničar doveo novo pojačanje: Stefan Obradović je potpisao: "Vraćam se kao drugačiji fudbaler, a želja mi je da..."
Kurir pre 6 sati
U međuvremenu je Obradović stekao dragoceno iskustvo u inostranstvu. Nakon OFK Beograda usledio je odlazak u Portugal, gde je nastupao za Vizelu, a potom i veoma zanimljiva fudbalska epizoda u Venecueli, u dresu Puerto Cabella, sa kojim je imao priliku… »
Železničar ne staje sa pojačanjima
B92 pre 6 sati
Posle dve godine, mladi štoper Stefan Obradović vraća se u Železničar, klub u kojem je napravio prve važne korake u seniorskom fudbalu i sa kojim je izborio plasman u Superligu Srbije. U međuvremenu je Obradović stekao dragoceno iskustvo u inostranstvu… »
Železničar predstavio novo pojačanje: "Mislim da sam danas mnogo spremniji"
Telegraf pre 7 sati
Posle dve godine, mladi štoper, Stefan Obradović, vraća se u Železničar, klub u kojem je napravio prve važne korake u seniorskom fudbalu i sa kojim je izborio plasman u Superligu Srbije. U međuvremenu je Obradović stekao dragoceno iskustvo u… »
Vesti dana »
„Zna se ko koliko dobija“: Fantomska udruženja uzimala milione iz budžeta Novog Sada, a sistem godinama prolazio bez kontrole
Nova pre 33 minutajoš 29 povezanih
Trostruki ubica sa strelišta u Danilovgradu izvršio samoubistvo nakon što ga je policija opkolila
Beta pre 6 satijoš 57 povezanih