Povezane vesti
Dok je on ležala u bolnici u Nemačkoj, on harao po Beogradu: "Varao me je dok sam bila na ivici smrti", voditeljka otkrila…
Kurir pre 10 sati
Jedno od najprepoznatljivijih TV lica, voditeljka Snežana Dakić, važi za damu sa stilom i ženu na čijem bi izgledu, ali i karijeri mnogi pozavideli. Voditeljka je bila u braku sa partnerom Vladimirom Mikićem, sa kojim je i dobila naslednicu. I dok je… »
Ugrađen joj je stent na mozgu, a muž je prevario! Voditeljka za aferu saznala u najtežem periodu života
Telegraf pre 9 sati
Voditeljka Snežana Dakić danas pleni izgledom i pozitivnom energijom, ali iza njenog osmeha krije se životna priča ispunjena velikim iskušenjima. Pre 12 godina suočila se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom zbog kojeg je morala da se podvrgne… »
Ugrađen joj stent na mozgu, a muž je prevario. Voditeljka za sramnu aferu saznala kad je obolela: "Varao me je dok sam bila na…
Blic pre 10 sati
Snežana Dakić je pre 12 godina prošla kroz ozbiljne zdravstvene probleme koji su zahtevali hitnu operaciju mozga u inostranstvu. Intervenciju je organizovala sama, kontaktirala lekare u Nemačkoj i operisana je na Božić, tokom veoma emotivno teškog… »
Vesti dana »
Pad nadstrešnice, 22 meseca kasnije: Komemorativne šetnje u Beogradu i Novom Sadu
BBC News pre 8 minutajoš 71 povezana
Eskalacija sukoba SAD i Irana: Raketni napadi, uzvratni udari i zastoj IAEA
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 57 povezanih
Cvejić (SRCE): Ulaskom nezavisnih kandidata u Savet REM-a ništa nije dobijeno
Beta pre 3 satajoš 37 povezanih
Tepić (SSP): Odgovorni za požare u Srbiji, funkcioneri SNS u Vojvodini kupuju stanove u Italiji
Beta pre 8 satijoš 5 povezanih
Dok broj žrtava raste, izveštaj pokazao da su znaci upozorenja bili vidljivi pre poplava u Nepalu i Kini
Nedeljnik pre 2 satajoš 30 povezanih