Povezane vesti

Otkriveno: Evo šta je Šabunjin radio pre trostrukog ubistva u Danilovgradu FOTO

Otkriveno: Evo šta je Šabunjin radio pre trostrukog ubistva u Danilovgradu FOTO

B92 pre 18 minuta
Ruski državljanin Mihail Nikolaevič Šabunjin, koji je osumnjičen za trostruko ubistvo u Danilovgradu, prethodnih dana više puta je dolazio na isto strelište, a dan pre zločina primećen je i kod reke Zete, gde se kupao i kupovao hleb u pekari. Direktor… »
Kupao se u Zeti, kupio hleb, smejao se, a onda - krvavi pir! Ovo su svi detalji Mihailovog (30) masakra u Danilovgradu: Petar…

Kupao se u Zeti, kupio hleb, smejao se, a onda - krvavi pir! Ovo su svi detalji Mihailovog (30) masakra u Danilovgradu: Petar…

Blic pre 58 minuta
Šabunjin je prethodnih dana posećivao strelište, a zločin je izvršio nakon probnog pucanja koristeći vatreno oružje sa lica mesta Nakon što je bio lociran u šumi kod Herceg Novog, opkoljen je i tada je pucao na policajce, a zatim izvršio samoubistvo… »
Prvo je stekao poverenje žrtava, ovako je Rus Mihail Šabunjin izrešetao trojicu Crnogoraca na strelištu kod Danilovgrada: Ubio…

Prvo je stekao poverenje žrtava, ovako je Rus Mihail Šabunjin izrešetao trojicu Crnogoraca na strelištu kod Danilovgrada: Ubio…

Dnevnik pre 1 sat
Ruski državljanin Mihail Nikolajevič Šabunjin (30), osumnjičen za trostruko ubistvo u Danilovgradu, stekao je poverenje zaposlenih na strelištu „Češka zbrojevka“, a zatim ga, prema dosadašnjim saznanjima policije, iskoristio kako bi izveo napad. Direktor… »
Ko je Mihail Šabunjin? Ruski mediji otkrili detalje o trostrukom ubici iz Danilovgrada FOTO

Ko je Mihail Šabunjin? Ruski mediji otkrili detalje o trostrukom ubici iz Danilovgrada FOTO

B92 pre 1 sat
Dok crnogorska policija i dalje utvrđuje motiv trostrukog ubistva u Danilovgradu, ruski mediji objavljuju prve detalje o životu Mihaila Nikolajeviča Šabunjina (30), osumnjičenog da je na strelištu ubio troje ljudi. Crnogorska policija i dalje sprovodi… »
Pomahnitali Rus granicu prešao 8 puta za 5 dana?! Otkriveni šok podaci o osumnjičenom za masakr u Danilovgradu: U Crnu Goru je…

Pomahnitali Rus granicu prešao 8 puta za 5 dana?! Otkriveni šok podaci o osumnjičenom za masakr u Danilovgradu: U Crnu Goru je…

Blic pre 2 sata
Na strelištu "Češka zbrojevka" ubijeni su Petar Globarević, Nemanja Kapor i Momir Radonjić Šabunjin je nakon ubistva pobegao automobilom i taksijem, a pronađen je u šumi kod Herceg Novog, gde je izvršio samoubistvo nakon što je pucao na policiju… »
Crnogorska policija pronašla dva pištolja i više od 230 metaka u šumi gde je stradao trostruki ubica

Crnogorska policija pronašla dva pištolja i više od 230 metaka u šumi gde je stradao trostruki ubica

Euronews pre 2 sata
Crnogorska policija je tokom uviđaja u šumi iznad naselja Topla u Herceg Novom, gde je izvršio samoubistvo trostruki ubica Mihail Nikolaevič Šabunjin (30), državljanin Ruske Federacije, pronašla i izuzela dva pištolja i više od 230 komada municije. Iz… »
Ubica iz Danilovgrada pre zločina prešao granicu 8 puta za 5 dana: Izrešetao trojicu u streljani, pa pucao sebi u glavu

Ubica iz Danilovgrada pre zločina prešao granicu 8 puta za 5 dana: Izrešetao trojicu u streljani, pa pucao sebi u glavu

Mondo pre 2 sata
Ruski državljanin Mihail Šobunjin (30) koji je počinio trostruko ubistvo u streljani "Češka zbrojevka" u Danilovgradu u Crnoj Gori je izvršio samoubistvo u šumi kod Herceg Novog tokom noći ponedeljka na utorak 1. septembra kada su ga opkolili pripadnici… »
Crna Gora: Kod trostrukog ubice pronađena dva pištolja i više od 230 komada municije

Crna Gora: Kod trostrukog ubice pronađena dva pištolja i više od 230 komada municije

RTV pre 2 sata
PODGORICA - Crnogorska policija je tokom uviđaja u šumi iznad naselja Topla u Herceg Novom, gde je izvršio samoubistvo trostruki ubica Mihail Nikolaevič Šabunjin (30), državljanin Ruske Federacije, pronašla i izuzela dva pištolja i više od 230 komada… »
Završena velika potera u crnoj gori: Osumnjičeni lociran u šumi iznad Tople

Završena velika potera u crnoj gori: Osumnjičeni lociran u šumi iznad Tople

IndeksOnline pre 4 sati
Potraga za Mihailom Nikolajevičem Šabunjinom (30), ruskim državljaninom osumnjičenim da je na strelištu kod Danilovgrada ubio trojicu muškaraca, okončana je u šumskom području iznad naselja Topla u Herceg Novom. Osumnjičeni je pronađen tokom velike… »
Završen uviđaj na mestu gde se ubio Rus: Trostruki ubica imao dva pištolja sa više od 230 metaka

Završen uviđaj na mestu gde se ubio Rus: Trostruki ubica imao dva pištolja sa više od 230 metaka

NIN pre 4 sati
Službenici Odeljenja bezbednosti Herceg Novog, u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, obavili su uviđaj na licu mesta u šumi iznad naselja Topla u Herceg Novom, gde je u noći između ponedeljka i utorka ubio Mihail Nikolajevič Šabunjin… »
(Foto) Završen uviđaj u Herceg Novom gde je stradao osumnjičeni za trostruko ubistvo: pronađeni pištolji i municija

(Foto) Završen uviđaj u Herceg Novom gde je stradao osumnjičeni za trostruko ubistvo: pronađeni pištolji i municija

Newsmax Balkans pre 3 sata
Uprava policije saopštila je da je obavljen uviđaj u šumi iznad naselja Topla, gde je smrtno stradao Mihailo Nikolajevič Šabunin (30), državljanin Rusije i osumnjičeni za trostruko ubistvo u Danilovgradu. Tokom uviđaja pronađena su i izuzeta dva pištolja… »
Čitav arsenal oružja: Pogledajte šta je pronađeno na mestu gde je likvidiran Šabunjin (foto)

Čitav arsenal oružja: Pogledajte šta je pronađeno na mestu gde je likvidiran Šabunjin (foto)

Večernje novosti pre 4 sati
SLUŽBENICI Odeljenja bezbednosti Herceg Novi su, u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, obavili uviđaj na licu mesta u šumi iznad naselja Topla u Herceg Novom, gde je u noći između ponedeljka i utorka smrtno stradao osumnjičeni za… »
Detalji ubistva u streljani u Crnoj Gori – Rus prvo ubio iskusnog instruktora, pa mladiće

Detalji ubistva u streljani u Crnoj Gori – Rus prvo ubio iskusnog instruktora, pa mladiće

RTS pre 5 sati
Ruski državljanin Mihail Šabunjin zloupotrebio je poverenje radnika streljane. Prvo je ubio najiskusnijeg instruktora, a zatim dva mladića, pokazuju detalji istrage. Trostruki ubica prema dosadašnjim saznanjima nije imao kriminalni dosije, a više puta je… »
Arsenal smrti trostrukog ubice! Rus nosio paklenu kolekciju oružja za masakr! Evo šta je sve policija pronašla u šumi gde je…

Arsenal smrti trostrukog ubice! Rus nosio paklenu kolekciju oružja za masakr! Evo šta je sve policija pronašla u šumi gde je…

Kurir pre 4 sati
Policija je tokom uviđaja u šumi iznad naselja Topla u Herceg Novom, gde je sinoć stradao osumnjičeni za trostruko ubistvo Mihail Nikolaevič Šabunjin (30), državljanin Ruske Federacije, pronašla i izuzela dva pištolja i više od 230 komada municije… »
"Velika tragedija, bili su to momci za primer" Oglasio se pevač koji je poznavao žrtve tragedije u Danilovgradu: Išao sam u tu…

"Velika tragedija, bili su to momci za primer" Oglasio se pevač koji je poznavao žrtve tragedije u Danilovgradu: Išao sam u tu…

Kurir pre 5 sati
Zvezda Granda Rajo Simonović potresen je tragedijom koja se dogodila u Crnoj Gori gde je izvršeno trostruko ubistvo. Pevač se oglasio i ne krije da je i dalje u šoku zbog svega što se desilo, a kako kaže, poznavao je žrtve. - Poznavao sam te momke i ja… »
Tablete, špricevi, alkohol i oružje; Ovo je pronađeno u rancu trostrukog ubice iz Rusije FOTO

Tablete, špricevi, alkohol i oružje; Ovo je pronađeno u rancu trostrukog ubice iz Rusije FOTO

B92 pre 4 sati
Službenici Uprave policije su, u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, obavili uviđaj na licu mesta u šumi iznad naselja Topla u Herceg Novom, gde je sinoć smrtno stradao osumnjičeni za trostruko ubistvo Rus Mihail Šabunjin. "Tokom… »
"Veliki šok" oglasio se pevač iz "Zvezda Granda" koji je poznavao žrtve tragedije u Crnoj Gori: "Bili su momci za primer"

"Veliki šok" oglasio se pevač iz "Zvezda Granda" koji je poznavao žrtve tragedije u Crnoj Gori: "Bili su momci za primer"

Blic pre 6 sati
Rajo Simonović, zvezda Granda, izrazio je tugu zbog trostrukog ubistva na strelištu u Crnoj Gori. Istakao je da je poznavao žrtve i često posećivao to strelište, ocenivši ih kao uzorne ljude. Zvezda Granda Rajo Simonović potresen je tragedijom koja se… »
"Išao sam u tu streljanu, znam te momke": Oglasio se pevač Granda zbog ubistva trojice mladića iz Crne Gore

"Išao sam u tu streljanu, znam te momke": Oglasio se pevač Granda zbog ubistva trojice mladića iz Crne Gore

Mondo pre 6 sati
Pevač Rajo Simonović koji se proslavio u takmičenju "Zvezde Granda", ne krije tugu zbog stravične tragedije u Crnoj Gori. Podsetimo, na strelištu u Danilovgradu pronađena su tri tela, a snimak nadzorne kamere pokazao je trenutak kada je ubica M. N. Š… »
"Išao sam u tu streljanu, bili su..." Oglasio se pevač koji je poznavao žrtve iz Crne Gore: Evo šta je otkrio

"Išao sam u tu streljanu, bili su..." Oglasio se pevač koji je poznavao žrtve iz Crne Gore: Evo šta je otkrio

Telegraf pre 6 sati
Zvezda Granda Rajo Simonović potresen je tragedijom koja se dogodila u Crnoj Gori gde je izvršeno trostruko ubistvo. Pevač se oglasio i ne krije da je i dalje u šoku zbog svega što se desilo, a kako kaže, poznavao je žrtve. - Poznavao sam te momke i ja… »

Vesti dana »