Povezane vesti
„Moja idealna soba“ za predškolce i prvake iz Srbije
BizLife pre 1 sat
Kompanija Forma Ideale već 15. godinu zaredom organizuje dečiji likovni konkurs „Nacrtaj, oboji i osvoji“, na temu „Moja idealna soba“. Konkurs će biti otvoren od 1. do 30. septembra 2026. godine. Ovogodišnji konkurs biće realizovan u potpunosti u online… »
Tradicionalni 15.dečiji likovni konkurs Forma Ideale
Biznis i finansije pre 3 sata
1 Kompanija Forma Ideale već 15. godinu zaredom organizuje dečiji likovni konkurs „Nacrtaj, oboji i osvoji“, na temu „Moja idealna soba“. Konkurs će biti otvoren od 1. do 30. septembra 2026. godine. Ovogodišnji konkurs biće realizovan u potpunosti u… »
Tradicionalni 15. dečiji likovni konkurs Forma ideale: "Moja idealna soba" za predškolce i prvake iz Srbije
Blic pre 5 sati
Kompanija Forma Ideale već 15. godinu zaredom organizuje dečiji likovni konkurs „Nacrtaj, oboji i osvoji“, na temu „Moja idealna soba“. Konkurs će biti otvoren od 1. do 30. septembra 2026. godine. Ovogodišnji konkurs biće realizovan u potpunosti u online… »
Tradicionalni 15. dečiji likovni konkurs Forma Ideale
Nedeljnik pre 5 sati
Vesti dana »
Uhapšene dve osobe u Obrenovcu: policija pronašla 56 paketića materije nalik heroinu
Politika pre 43 minutajoš 29 povezanih
Pad nadstrešnice, 22 meseca kasnije: Održani skupovi u Novom Sadu i Nišu, šetnja planirana u Beogradu
BBC News pre 8 minutajoš 41 povezana
Trostruki ubica sa strelišta u Danilovgradu izvršio samoubistvo nakon što ga je policija opkolila
Beta pre 6 satijoš 57 povezanih
Šezdeset pet godina od prve konferencije Pokreta nesvrstanih; Vučić: Branimo ideju da svet mora da pripada svima
RTS pre 43 minutajoš 76 povezanih