Povezane vesti
Tradicionalni 15.dečiji likovni konkurs Forma Ideale
Biznis i finansije pre 21 dana
3 Kompanija Forma Ideale već 15. godinu zaredom organizuje dečiji likovni konkurs „Nacrtaj, oboji i osvoji“, na temu „Moja idealna soba“. Konkurs će biti otvoren od 1. do 30. septembra 2026. godine. Ovogodišnji konkurs biće realizovan u potpunosti u… »
„Moja idealna soba“ za predškolce i prvake iz Srbije
BizLife pre 20 dana
Kompanija Forma Ideale već 15. godinu zaredom organizuje dečiji likovni konkurs „Nacrtaj, oboji i osvoji“, na temu „Moja idealna soba“. Konkurs će biti otvoren od 1. do 30. septembra 2026. godine. Ovogodišnji konkurs biće realizovan u potpunosti u online… »
Tradicionalni 15. dečiji likovni konkurs Forma ideale: "Moja idealna soba" za predškolce i prvake iz Srbije
Blic pre 21 dana
Kompanija Forma Ideale već 15. godinu zaredom organizuje dečiji likovni konkurs „Nacrtaj, oboji i osvoji“, na temu „Moja idealna soba“. Konkurs će biti otvoren od 1. do 30. septembra 2026. godine. Ovogodišnji konkurs biće realizovan u potpunosti u online… »
Tradicionalni 15. dečiji likovni konkurs Forma Ideale
Nedeljnik pre 21 dana
Vesti dana »
U Srbiji danas naglo zahlađenje, kiša i prvi sneg na planinama
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 32 povezane
Koalicija "Narodna Srbija" podnela zahtev za povlačenje izborne liste
Radio 021 pre 24 minutajoš 11 povezanih
Jovović posle eliminacije Srbije: U nekom momentu je bilo negledljivo
Sputnik pre 1 satjoš 22 povezane