Povezane vesti

Tradicionalni 15.dečiji likovni konkurs Forma Ideale

Tradicionalni 15.dečiji likovni konkurs Forma Ideale

Biznis i finansije pre 21 dana
3 Kompanija Forma Ideale već 15. godinu zaredom organizuje dečiji likovni konkurs „Nacrtaj, oboji i osvoji“, na temu „Moja idealna soba“. Konkurs će biti otvoren od 1. do 30. septembra 2026. godine. Ovogodišnji konkurs biće realizovan u potpunosti u… »
„Moja idealna soba“ za predškolce i prvake iz Srbije

„Moja idealna soba“ za predškolce i prvake iz Srbije

BizLife pre 20 dana
Kompanija Forma Ideale već 15. godinu zaredom organizuje dečiji likovni konkurs „Nacrtaj, oboji i osvoji“, na temu „Moja idealna soba“. Konkurs će biti otvoren od 1. do 30. septembra 2026. godine. Ovogodišnji konkurs biće realizovan u potpunosti u online… »
Tradicionalni 15. dečiji likovni konkurs Forma ideale: "Moja idealna soba" za predškolce i prvake iz Srbije

Tradicionalni 15. dečiji likovni konkurs Forma ideale: "Moja idealna soba" za predškolce i prvake iz Srbije

Blic pre 21 dana
Kompanija Forma Ideale već 15. godinu zaredom organizuje dečiji likovni konkurs „Nacrtaj, oboji i osvoji“, na temu „Moja idealna soba“. Konkurs će biti otvoren od 1. do 30. septembra 2026. godine. Ovogodišnji konkurs biće realizovan u potpunosti u online… »
Tradicionalni 15. dečiji likovni konkurs Forma Ideale

Tradicionalni 15. dečiji likovni konkurs Forma Ideale

Nedeljnik pre 21 dana

Vesti dana »