Povezane vesti

Nela Mihailović: Niški filmski festival jeste više od igre

Nela Mihailović: Niški filmski festival jeste više od igre

Južne vesti pre 7 sati
„Ovaj festival je poseban jer je na neki način ne čin otpora, zapravo je čin slobode“, rekla je Nela Mihailović o Niškom filmskom festivalu gde je sinoć bio prikazan film u kom glumi Sportsko srce. Lepe reči organizatorima, ali i niškoj publici uputili… »
Mirjana Karanović: Odnos glumaca i publike čini suštinu i dugovečnost filmskog festivala u Nišu

Mirjana Karanović: Odnos glumaca i publike čini suštinu i dugovečnost filmskog festivala u Nišu

Medijska kutija pre 9 sati
Mirjana Karanović, rediteljka i glavna glumicca u filmu „Majka Mara“ izjavila je da upravo odnos glumaca i niške publike čini suštinu i dugovečnost filmskog festivala u Nišu, odnosno Niškog filmskog festivala. -Prvi put sam na ovom festivalu, odnosno na… »
Mirjana Karanović u Nišu: Za treći film sam prvo dobila novac u Francuskoj, ovde nam nisu dali

Mirjana Karanović u Nišu: Za treći film sam prvo dobila novac u Francuskoj, ovde nam nisu dali

Danas pre 11 sati
Mirjana Karanović i Vučić Perović razgovarali su danas sa novinarima na Niškom filmskom festivalu, gde je prethodne večeri prikazan film „Majka Mara“, koji Karanović potpisuje kao rediteljka i u kojem zajedno sa Perovićem igra glavnu ulogu. Njih dvoje u… »

Vesti dana »