Povezane vesti

Pokret „Mi - glas iz naroda“ neće nastupiti na parlamentarnim izborima

Pokret „Mi - glas iz naroda“ neće nastupiti na parlamentarnim izborima

Sputnik pre 6 sati
Branko Pavlović iz Pokreta „Mi - glas iz naroda“ izjavio je da taj pokret neće nastupiti na parlamentarnim izborima, navodeći da nisu imali mogućnost da razviju logistiku potrebnu za ozbiljan politički rad. „Nama su pare ostale kod Nestorovića. Mi… »
Pavlović: "Mi - glas iz naroda" neće nastupiti na parlamentarnim izborima, nemamo logistiku

Pavlović: "Mi - glas iz naroda" neće nastupiti na parlamentarnim izborima, nemamo logistiku

Euronews pre 9 sati
Branko Pavlović iz Pokreta "Mi - glas iz naroda“ izjavio je da taj pokret neće nastupiti na parlamentarnim izborima, navodeći da nisu imali mogućnost da razviju logistiku potrebnu za ozbiljan politički rad. „Nama su pare ostale kod Nestorovića. Mi sasvim… »
"Nama su pare ostale kod Nestorovića" Pavlović: "Pokret 'Mi - glas iz naroda' neće na parlamentarne izbore, nemamo logistiku"…

"Nama su pare ostale kod Nestorovića" Pavlović: "Pokret 'Mi - glas iz naroda' neće na parlamentarne izbore, nemamo logistiku"…

Blic pre 10 sati
Dragan Stanojević optužio je bivšeg lidera pokreta Branimira Nestorovića da je raspolagao sredstvima bez saglasnosti grupe, navodeći iznos od 2,5 miliona evra. Poslanička grupa je podnela zahtev Agenciji za sprečavanje korupcije da istraži nenamensko… »

Vesti dana »