Povezane vesti
"Bila sam verena sa 14 godina, raskinuli smo posle 2 dana": Nova učesnica Elite 10 ima 18 godina i šokira: "Živim od tatinih…
Blic pre 20 dana
Miljana Ristić, osamnaestogodišnjakinja iz okoline Leskovca, najavila je buran period i podelila detalje iz privatnog života, uključujući i to da je bila verena sa 14 godina. Miljana je istakla da ulazi slobodna i otvorena za novu ljubav, kao i da joj… »
"Najveća podrška su mi bivša i sadašnja žena" Bivši učesnik "Parova" ulazi u "Elitu 10" posle 5 godina
Telegraf pre 20 dana
Darko Vlajić, bivši učesnik rijalitija "Parovi", vraća se pred kamere nakon nekoliko godina pauze. On je danas obavio lekarski pregled pred ulazak u "Elitu 10", a tom prilikom otkrio je zbog čega je odlučio da ponovo postane deo rijaliti programa. Vlajić… »
"Najveća podrška su mi bivša i sadašnja žena" On je još jedan učesnik Elite 10: Gledali ste ga u drugom rijalitiju i takmičenju…
Kurir pre 21 dana
Elita 10, samo što nije počela, a lekarski pregledi se uveliko obavjlaju. Ispred klinike gde dolaze budući učesnici, našli su se i novinari, pa su zatekli jednog od učesnika rijalitja koji nije skoro bio deo ovog formata. On se inače takmičio i u "… »
Takmičari nisu ni svesni šta ih čeka za samo 4 dana: Milica Mitrović pred sam početak "Elite 10" najavila veliko iznenađenje…
Blic pre 21 dana
Već su potvrđena neka poznata imena učesnika, što je dodatno povećalo interesovanje publike. Kasting za učešće je još uvek otvoren, a zainteresovani mogu da se prijave putem e-maila. Nakon dugih deset meseci emitovanja prethodne sezone "Zadruge 9 Elite"… »
"Najveća podrška su mi bivša i sadašnja žena" Otkriveno još jedno ime takmičara Elite 10: Vraća se posle 5 godina, svi ste ga…
Blic pre 21 dana
Zvanični početak i useljenje u 'Elitu 10' biće emitovani uživo 5. septembra od 21 čas na televiziji Pink. Najava učesnika izazvala je veliko uzbuđenje i očekuje se da njihovo pojavljivanje odmah izazove pometnju među publikom. Darko Vlajić, bivši… »
Takmičari nisu ni svesni šta ih čeka! Milica Mitrović 4 dana pred početak Elite 10 najavila veliko iznenađenje
Telegraf pre 21 dana
Posle čak deset meseci emitovanja prethodne sezone " Elite 9", publika s nestrpljenjem čeka veliki povratak rijaliti formata koji je mesecima privlačio pažnju javnosti. Jubilarna, deseta sezona najavljuje brojne preokrete, nova lica i neviđenu zabavu, a… »
Vesti dana »
Pao sneg na Goliji: Pahulje intenzivne, ali se ne zadržavaju na tlu
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 35 povezanih
(Foto) Stevica Smederevac izabran za predsednika Saveta REM: "Medijima su otvorena vrata, rad će nam biti transparentan"
Newsmax Balkans pre 38 minutajoš 49 povezanih
Da li vam je legla uplata? Skoro 4,9 miliona građana danas dobilo novac! Evo kako se odvija isplata 6.000 dinara
Dnevnik pre 28 minutajoš 72 povezane