Povezane vesti
"Bila sam verena sa 14 godina, raskinuli smo posle 2 dana": Nova učesnica Elite 10 ima 18 godina i šokira: "Živim od tatinih…
Blic pre 1 sat
Miljana Ristić, osamnaestogodišnjakinja iz okoline Leskovca, najavila je buran period i podelila detalje iz privatnog života, uključujući i to da je bila verena sa 14 godina. Miljana je istakla da ulazi slobodna i otvorena za novu ljubav, kao i da joj… »
"Najveća podrška su mi bivša i sadašnja žena" Bivši učesnik "Parova" ulazi u "Elitu 10" posle 5 godina
Telegraf pre 1 sat
Darko Vlajić, bivši učesnik rijalitija "Parovi", vraća se pred kamere nakon nekoliko godina pauze. On je danas obavio lekarski pregled pred ulazak u "Elitu 10", a tom prilikom otkrio je zbog čega je odlučio da ponovo postane deo rijaliti programa. Vlajić… »
"Najveća podrška su mi bivša i sadašnja žena" On je još jedan učesnik Elite 10: Gledali ste ga u drugom rijalitiju i takmičenju…
Kurir pre 3 sata
Elita 10, samo što nije počela, a lekarski pregledi se uveliko obavjlaju. Ispred klinike gde dolaze budući učesnici, našli su se i novinari, pa su zatekli jednog od učesnika rijalitja koji nije skoro bio deo ovog formata. On se inače takmičio i u "… »
Takmičari nisu ni svesni šta ih čeka za samo 4 dana: Milica Mitrović pred sam početak "Elite 10" najavila veliko iznenađenje…
Blic pre 3 sata
Već su potvrđena neka poznata imena učesnika, što je dodatno povećalo interesovanje publike. Kasting za učešće je još uvek otvoren, a zainteresovani mogu da se prijave putem e-maila. Nakon dugih deset meseci emitovanja prethodne sezone "Zadruge 9 Elite"… »
"Najveća podrška su mi bivša i sadašnja žena" Otkriveno još jedno ime takmičara Elite 10: Vraća se posle 5 godina, svi ste ga…
Blic pre 3 sata
Zvanični početak i useljenje u 'Elitu 10' biće emitovani uživo 5. septembra od 21 čas na televiziji Pink. Najava učesnika izazvala je veliko uzbuđenje i očekuje se da njihovo pojavljivanje odmah izazove pometnju među publikom. Darko Vlajić, bivši… »
Takmičari nisu ni svesni šta ih čeka! Milica Mitrović 4 dana pred početak Elite 10 najavila veliko iznenađenje
Telegraf pre 3 sata
Posle čak deset meseci emitovanja prethodne sezone " Elite 9", publika s nestrpljenjem čeka veliki povratak rijaliti formata koji je mesecima privlačio pažnju javnosti. Jubilarna, deseta sezona najavljuje brojne preokrete, nova lica i neviđenu zabavu, a… »
Vesti dana »
Cvejić o izboru predsednika Saveta REM: Treća epizoda iste serije
N1 Info pre 15 minutajoš 27 povezanih
Pad nadstrešnice, 22 meseca kasnije: Održani skupovi u Novom Sadu i Nišu, šetnja planirana u Beogradu
BBC News pre 2 satajoš 41 povezana