Povezane vesti
"Zamislite vi čoveka koji sam sahranjuje oca": Radoš Bajić je otkrio koja mu je najteža scena u novom filmu
Kurir pre 28 minuta
Prosavljeni glumac i reditelj Radoš Bajić održao je konferenciju za medije povodom novog filma “ Čuvar ikone Svetog Đorđa”. Bajić ističe da su reakcije ljudi su do sada veoma pozitrivne, ali da ipak ne očekuje veliku gledanost, ako zbog vremenskih… »
"Ko smo mi ako zemlja na kojoj živimo nije naša?": Sin Radoša Bajića o "filmu koji svaki Srbin mora da pogleda"
Mondo pre 2 sata
U Beogradu je svečano održana premijera novog filma Radoša Bajića "Čuvar ikone svetog Đorđa" nekoliko dana nakon što je slavni glumac primio nagradu Gran pri "Zlatni Naissus" na Međunarodnom filmskom festivalu u Nišu. Bajić u filmu igra glavnu ulogu… »
"Zamislite vi čoveka koji sam sahranjuje oca": Radoš Bajić nam je otkrio koja mu je najteža scena u novom filmu
Mondo pre 3 sata
Prosavljeni glumac i reditelj Radoš Bajić održao je konferenciju za medije povodom novog filma “Čuvar ikone Svetog Đorđa”. Bajić ističe da su reakcije ljudi su do sada veoma pozitrivne, ali da ipak ne očekuje veliku gledanost, ako zbog vremenskih… »
Vesti dana »
„Zna se ko koliko dobija“: Fantomska udruženja uzimala milione iz budžeta Novog Sada, a sistem godinama prolazio bez kontrole
Nova pre 33 minutajoš 29 povezanih
Pad nadstrešnice, 22 meseca kasnije: Održani skupovi u Novom Sadu i Nišu, šetnja planirana u Beogradu
BBC News pre 8 minutajoš 41 povezana
Rus bez dosijea glumio mušteriju, pa počinio masakr: Otkriveno kako je ubica iz Danilovgrada upao u klopku
Mondo pre 5 satijoš 57 povezanih
Vučić razgovara sa zvaničnicima zemalja Pokreta nesvrstanih, od Gane do Kube (Foto)
Blic pre 8 minutajoš 76 povezanih