Povezane vesti

"Zamislite vi čoveka koji sam sahranjuje oca": Radoš Bajić je otkrio koja mu je najteža scena u novom filmu

"Zamislite vi čoveka koji sam sahranjuje oca": Radoš Bajić je otkrio koja mu je najteža scena u novom filmu

Kurir pre 28 minuta
Prosavljeni glumac i reditelj Radoš Bajić održao je konferenciju za medije povodom novog filma “ Čuvar ikone Svetog Đorđa”. Bajić ističe da su reakcije ljudi su do sada veoma pozitrivne, ali da ipak ne očekuje veliku gledanost, ako zbog vremenskih… »
"Ko smo mi ako zemlja na kojoj živimo nije naša?": Sin Radoša Bajića o "filmu koji svaki Srbin mora da pogleda"

"Ko smo mi ako zemlja na kojoj živimo nije naša?": Sin Radoša Bajića o "filmu koji svaki Srbin mora da pogleda"

Mondo pre 2 sata
U Beogradu je svečano održana premijera novog filma Radoša Bajića "Čuvar ikone svetog Đorđa" nekoliko dana nakon što je slavni glumac primio nagradu Gran pri "Zlatni Naissus" na Međunarodnom filmskom festivalu u Nišu. Bajić u filmu igra glavnu ulogu… »
"Zamislite vi čoveka koji sam sahranjuje oca": Radoš Bajić nam je otkrio koja mu je najteža scena u novom filmu

"Zamislite vi čoveka koji sam sahranjuje oca": Radoš Bajić nam je otkrio koja mu je najteža scena u novom filmu

Mondo pre 3 sata
Prosavljeni glumac i reditelj Radoš Bajić održao je konferenciju za medije povodom novog filma “Čuvar ikone Svetog Đorđa”. Bajić ističe da su reakcije ljudi su do sada veoma pozitrivne, ali da ipak ne očekuje veliku gledanost, ako zbog vremenskih… »

Vesti dana »