Povezane vesti

Stamatović: Srbiju vidim sa šajkačom, sećanjem na Mladića, bez podela i uvreda

Stamatović: Srbiju vidim sa šajkačom, sećanjem na Mladića, bez podela i uvreda

Ozon press pre 3 sata
Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina i stranke Zdrava Srbija koja je u koaliciji sa naprednjacima, obratio se javnosti navodeći da je njegova rečenica „Srpska šajkača je moj izbor“ na mitingu SNS u Užicu nekome više zametala, nego koalicija o… »
„Srpska šajkača je moj izbor“: Saopštenje predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića

„Srpska šajkača je moj izbor“: Saopštenje predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića

Užice oglasna tabla pre 5 sati
„Nekome je ova moja rečenica sa skupa u Užicu više zasmetala nego koalicija o kojoj se sve zna i o kojoj sam uvek otvoreno govorio, ističe u saopštenju Milan Stamatović predsednik opštine Čajetina. „Ja nisam tip političara koji voli da hvali nekoga, a… »
Stamatović: Ne mogu da stojim sa ZLF i Vladanom Sinđićem koji cepaju plakate Mladića

Stamatović: Ne mogu da stojim sa ZLF i Vladanom Sinđićem koji cepaju plakate Mladića

Beta pre 8 sati
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović kazao je da ne može da stoji zajedno sa Zeleno-levim frontom (ZLF) i užičkim poslanikom Vladanom Sinđićem, koji kako tvrdi, cepa plakate preminulog generala Vojske Republike Srpske Ratka Mladića. "To je moja… »

Serbian News Media pre 8 sati
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović kazao je da ne može da stoji zajedno sa Zeleno-levim frontom (ZLF) i užičkim poslanikom Vladanom Sinđićem, koji kako tvrdi, cepa plakate preminulog generala Vojske Republike Srpske Ratka Mladića. „To je moja… »

Radio sto plus pre 7 sati
“To je moja granica i moj politički izbor. Kao što je moje pravo da biram sa kim ću da sarađujem, tako poštujem pravo svakog drugog da bira svoje političke saveznike”, naveo je Stamatović. Kazao je da saradnju ne dokazuje podaništvom, već uvažavanjem… »

Pravo u centar pre 8 sati
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović kazao je da ne može da stoji zajedno sa Zeleno-levim frontom (ZLF) i užičkim poslanikom Vladanom Sinđićem, koji kako tvrdi, cepa plakate preminulog generala Vojske Republike Srpske Ratka Mladića. „To je moja… »

Vesti dana »