Povezane vesti

Albanski fudbal ovo ne pamti: Incident neviđenih razmera!

Albanski fudbal ovo ne pamti: Incident neviđenih razmera!

Večernje novosti pre 1 sat
Sve se desilo tokom utakmice Elbasana i Vlaznije. Photo: A2824 Franz-Peter Tschauner / DPA / Profimedia Skandal epskih razmera potresa albanski fudbal posle meča Elbasana i Vlaznije, kada je predsednik gostiju Alban Džaferi fizički nasrnuo na pomoćnog… »
Težak skandal u Albaniji! Predsednik kluba prišao sudiji i udario ga pesnicom u glavu! Javio se posle nezapamćenog haosa i…

Težak skandal u Albaniji! Predsednik kluba prišao sudiji i udario ga pesnicom u glavu! Javio se posle nezapamćenog haosa i…

Kurir pre 1 sat
Veliki skandal prostrujao je albanskim fudbalom nakon prvenstvenog okršaja između Elbasana i Vlaznije, pošto je prvi čovek gostujućeg kluba Alban Džaferi fizički nasrnuo na pomoćnog sudiju Ergisa Spahiua. Sam susret okončan je podelom bodova (1:1), ali… »
Skandal u Albaniji - predsednik pokušao da nokautira sudiju; "Nismo mi ovce" VIDEO

Skandal u Albaniji - predsednik pokušao da nokautira sudiju; "Nismo mi ovce" VIDEO

B92 pre 2 sata
Veliki skandal potresa albanski fudbal nakon utakmice Elbasana i Vlaznije, pošto je predsednik gostujućeg kluba Alban Džaferi fizički nasrnuo na pomoćnog sudiju Ergisa Spahiua, a snimak incidenta ubrzo se pojavio u javnosti. Utakmica je završena… »

Vesti dana »