Povezane vesti

"Majka je znala da sam rasturala brakove" Jovana (18) uskoro ulazi u "Elitu", otkrila da je skoro bila napadnuta: Krenuo je da…

"Majka je znala da sam rasturala brakove" Jovana (18) uskoro ulazi u "Elitu", otkrila da je skoro bila napadnuta: Krenuo je da…

Kurir pre 33 minuta
Veliku pažnju privukla je maloletna učesnica "Elite 10", Jovana Kosovac, još pre samog ulaska na imanje u Šimanovcima. Novosađanka koja, prema pisanju medija, ima napunih 18 godina, sada je otvoreno govorila na lekarskom pregledu za rijaliti, nastavila… »
"Ja sam naslednica Miljane Kulić" Nova učesnica Elite 10 je pravi skandal majstor: "Sin ove poznate folkerke ulazi u rijaliti"…

"Ja sam naslednica Miljane Kulić" Nova učesnica Elite 10 je pravi skandal majstor: "Sin ove poznate folkerke ulazi u rijaliti"…

Kurir pre 33 minuta
Uoči početka nova sezone rijalitija „ Elita 10“, koja startuje u subotu, 5. septembra od 21 čas na TV Pink, u toku su sistematski lekarski pregledi potencijalnih učesnika za useljenje u Belu kuću. Posebnu pažnju medija privukla je Miljana Ristić, koja je… »
SA 14 GODINA SAM SE VERILA! Gora sam od Miljane Kulić: Ima 18 godina i živi na tatin račun!

SA 14 GODINA SAM SE VERILA! Gora sam od Miljane Kulić: Ima 18 godina i živi na tatin račun!

Svet & Skandal pre 23 minuta
ŠOK PRED START „ELITE 10“: BILA VERENA SA 14 GODINA, ŽIVI OD RODITELJSKIH PARA, A SADA PRETI MILJANI KULIĆ! Uoči zvaničnog početka desete sezone popularnog rijalitija „Elita“, koja je zakazana za subotu, 5. septembar od 21 čas na TV Pink, u Beogradu se… »
Maloletna učesnica "Elite 10" najavljuje haos u rijalitiju: "Tek ću da rasturam brakove!"

Maloletna učesnica "Elite 10" najavljuje haos u rijalitiju: "Tek ću da rasturam brakove!"

Telegraf pre 1 sat
Veliku pažnju pre ulaska u novu desetu sezonu "Elite" privukla je maloletna učesnica Jovana Kosovac. Sedamnaestogodišnja Novosađanka je sada govorila o izjavama koje su nedavno privukle veliku pažnju, da će rasturiti još mnogo brakova. - Rasturila sam… »
"Tek ću da rasturam brakove" Maloletna Jovana najavila haos u "Eliti 10", teško podnela verbalne napade, pa se dotakla…

"Tek ću da rasturam brakove" Maloletna Jovana najavila haos u "Eliti 10", teško podnela verbalne napade, pa se dotakla…

Blic pre 1 sat
Jovana Kosovac, sedamnaestogodišnja učesnica rijalitija 'Elite 10', izazvala je veliku pažnju zbog svojih izjava o rasturanju brakova. Na lekarskom pregledu izjavila je da će biti mirna do osamnaeste godine, a da posle toga planira 'haos'. Maloletna… »

Vesti dana »