Povezane vesti

"Prokockao sam dva stana u Beogradu" Pevač zbog ove rijaliti učesnice ostavio ženu: Nije žalio, a onda je pukla tikva

"Prokockao sam dva stana u Beogradu" Pevač zbog ove rijaliti učesnice ostavio ženu: Nije žalio, a onda je pukla tikva

Kurir pre 17 minuta
Nekadašnji učesnik rijalitija i pevač Nikola Grujić Gruja svoju emotivnu vezu sa Milenom Šarac Mimom otpočeo je pred kamerama. U to vreme, on je načinio javnu preljubu i zbog Milene napustio je tadašnju suprugu sa kojom je dobio dvoje dece. Po završetku… »
"Voleo bih da bude moja žena" Murat otkrio šta sprema sa Sarom, progovorio o honoraru, a onda zapretio ovom muškarcu: Napravio…

"Voleo bih da bude moja žena" Murat otkrio šta sprema sa Sarom, progovorio o honoraru, a onda zapretio ovom muškarcu: Napravio…

Kurir pre 17 minuta
Nekadašnji rijaliti učesnik Murat Asylguzhin, koji se nakon učešća u rijalitiju vratio u Madrid, gde danas živi sa porodicom, oglasio se putem video-poziva i otkrio detalje odnosa sa Sarom Stojanović. Sara je nedavno boravila kod njega nekoliko dana, a… »
Prokockao dva stana, a cela Srbija gledala kako vara ženu: Ostavio i ljubavnicu, pričalo se da je trudna

Prokockao dva stana, a cela Srbija gledala kako vara ženu: Ostavio i ljubavnicu, pričalo se da je trudna

Mondo pre 1 sat
Nikola Grujić Gruja je pre nekoliko godina počinio javnu preljubu i napustio svoju tadašnju suprugu, sa kojom ima dvoje dece, upravo zbog Milene Po završetku rijaliti formata, par je nastavio zajednički život i čak krunisao ljubav veridbom. Ipak, nedavno… »
"Tražimo stan, voleo bih da bude moja žena" Murat o vezi sa Sarom, isplati honorara, ali i njenom sukobu sa Saletom Luks…

"Tražimo stan, voleo bih da bude moja žena" Murat o vezi sa Sarom, isplati honorara, ali i njenom sukobu sa Saletom Luks…

Blic pre 4 sati
Murat Asylguzhin se vratio u Madrid gde živi sa porodicom, a planira zajednički život sa Sarom Stojanović koju je upoznao u rijalitiju. Sara počinje da uči španski i engleski, a Murat traži posao kako bi nastavili zajednički život u Španiji. Ekipa… »
"Samoživ sam, prokockao sam 2 stana u Beogradu" Pevač prevario ženu sa kojom ima decu, pa raskinuo sa ljubavnicom: "kažu mi da…

"Samoživ sam, prokockao sam 2 stana u Beogradu" Pevač prevario ženu sa kojom ima decu, pa raskinuo sa ljubavnicom: "kažu mi da…

Blic pre 3 sata
Javno je priznao da se vodi ličnom srećom, čak i kad to povređuje druge. Otvoreno je govorio o svojoj prošloj zavisnosti od kockanja. Nekadašnji takmičari rijaliti šou-programa „Zadruga Elita“, folker Nikola Grujić Gruja i Milena Šarac Mima, svoju… »

Vesti dana »