Povezane vesti

"Blenula je u mene ko u spomenik! Nije verovala da sam to ja, pa se štipala": Haris o prvom susretu sa Melinom

"Blenula je u mene ko u spomenik! Nije verovala da sam to ja, pa se štipala": Haris o prvom susretu sa Melinom

Nova pre 9 sati
Haris Džinović i njegova bivša supruga Melina danas žive odvojene živote, a njihov odnos nakon razvoda već duže vreme privlači pažnju javnosti. Pevač je u više navrata govorio o periodu koji je ostao iza njega, dok je Melina nakon razlaza nastavila život… »
"Gledala je u mene kao u spomenik": Melina pričala da ne zna ko je Haris Džinović, on je odmah poklopio

"Gledala je u mene kao u spomenik": Melina pričala da ne zna ko je Haris Džinović, on je odmah poklopio

Mondo pre 11 sati
Folk pevač Haris Džinović i njegova bivša žena, modna kreatorka Melina Džinović, nisu ostali u dobrim odnosima nakon razvoda. Sve češće se šuška i odnosu Harisa i ćerke Đine, koja nakon majčine udaje za milionera Džefrija Arnolda objavljuje slike s… »
"A nekad je gledala u mene k'o u spomenik" Melina spustila Harisa, pa on burno reagovao: "Svaka priča ima istinu i laž"…

"A nekad je gledala u mene k'o u spomenik" Melina spustila Harisa, pa on burno reagovao: "Svaka priča ima istinu i laž"…

Blic pre 12 sati
Pevač izjavljuje da ne pati zbog razlaza i smatra da ljubav nije ni postojala ako nije opstala. Naslednica Đina bila je na Melininom venčanju, dok sin Kan odavno ne komunicira sa Melinom. Poznati folk pevač Haris Džinović i njegova bivša žena, modna… »

Vesti dana »