Povezane vesti
Amerikanac dobio pitanje vezano za Novaka i igru pod bolovima: "Mislim da nisam najbolja osoba za to..."
Telegraf pre 20 dana
Američki teniser Tejlor Fric u tri seta je prošao prvo kolo US Opena protiv mladog Darvina Blenča, a nakon susreta je bio upitan kao čovek koji često igra pet setova, kada je vreme da se preda ukoliko se osećaju bolovi. Novinar je apostrofirao situaciju… »
Mateo Beretini: Kladioničari su pretili meni i mojoj porodici
RTS pre 20 dana
Italijanski teniser Mateo Beretini pobedio je švajcarskog tenisera Stana Vavrinku u prvom kolu Ju-Es opena, a nakon meča upitan je šta misli o tome što kladionica sponzoriše turnir u Njujorku. Iako je u prvom planu bila pobeda nad Vavrinkom i njegov… »
Jezivo! Mateo Beretini šokirao ceo svet: "Pretili su da će mi ubiti porodicu"!
Kurir pre 20 dana
Italijanski teniser Mateo Beretini šokirao je svetsku javnost! Naime, on je govorio o jezivim pretnjama koje je izneo u javnost: "Igrači, a među njima i ja, već su govorili o porukama koje dobijamo. Bilo je trenutaka kada se zaista nisam osećao prijatno… »
Beretini otkrio jezive poruke: "Pretili su da će mi ubiti porodicu"
B92 pre 20 dana
Mateo Beretini otvoreno je govorio o velikom problemu sa kojim se teniseri suočavaju zbog sportskog klađenja i otkrio da su on i njegova porodica dobijali čak i pretnje smrću. Italijan je ovu temu pokrenuo posle pobede nad Stanom Vavrinkom na US openu… »
Vesti dana »
U Srbiji danas naglo zahlađenje, kiša i prvi sneg na planinama
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 35 povezanih
Stevica Smederevac izabran za predsednika Saveta REM-a, do petka izjašnjavanje o predizbornom monitoringu
RTS pre 34 minutajoš 55 povezanih
Gutereš: Sistem upravljanja u svetu postavljen posle Drugog svetskog rata zahteva reformu
Sputnik pre 19 minutajoš 53 povezane
Ko danas dobija 6.000 dinara, a ko čeka? Mali otkrio detalje isplate za 7,1 milion građana
B92 pre 35 minutajoš 77 povezanih
Novi detalji drame u OŠ „Jožef Atila”! Devojčica (11) je Kubanka, evo šta je bio okidač da ponese nož
Dnevnik pre 50 minutajoš 21 povezana