Povezane vesti
Mateo Beretini: Kladioničari su pretili meni i mojoj porodici
RTS pre 46 minuta
Italijanski teniser Mateo Beretini pobedio je švajcarskog tenisera Stana Vavrinku u prvom kolu Ju-Es opena, a nakon meča upitan je šta misli o tome što kladionica sponzoriše turnir u Njujorku. Iako je u prvom planu bila pobeda nad Vavrinkom i njegov… »
Jezivo! Mateo Beretini šokirao ceo svet: "Pretili su da će mi ubiti porodicu"!
Kurir pre 2 sata
Italijanski teniser Mateo Beretini šokirao je svetsku javnost! Naime, on je govorio o jezivim pretnjama koje je izneo u javnost: "Igrači, a među njima i ja, već su govorili o porukama koje dobijamo. Bilo je trenutaka kada se zaista nisam osećao prijatno… »
Beretini otkrio jezive poruke: "Pretili su da će mi ubiti porodicu"
B92 pre 2 sata
Mateo Beretini otvoreno je govorio o velikom problemu sa kojim se teniseri suočavaju zbog sportskog klađenja i otkrio da su on i njegova porodica dobijali čak i pretnje smrću. Italijan je ovu temu pokrenuo posle pobede nad Stanom Vavrinkom na US openu… »
Vesti dana »
Makron: Francuska podržava nove sankcije EU protiv Rusije, napadi ne smeju ostati bez odgovora
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane
Tepić (SSP): Odgovorni za požare u Srbiji, funkcioneri SNS u Vojvodini kupuju stanove u Italiji
Beta pre 9 satijoš 5 povezanih
REM ni iz trećeg puta nije dobio predsednika: "Zamajavanje, otezanje i gubljenje vremena“
N1 Info pre 3 satajoš 37 povezanih