Povezane vesti
Sin Dragane Mirković precrtao oca, a dugo nije zadovoljan situacijom u okruženju: "U ovoj državi više niko..."
Telegraf pre 24 dana
Naslednik pevačice Dragane Mirković, Marko Bijelić, povukao se sa društvenih mreža i skroz se posvetio porodičnom životu, supruzi Melani i ćerki Kseniji. Muzička zvezda neretko priča koliko joj znači podrška porodice, dok je Marko odavno nezadovoljan… »
"U ovoj državi više niko ne veruje u boga" Sin Dragane Mirković precrtao oca Tonija, a dugo nije zadovoljan situacijom u…
Blic pre 24 dana
Tonijev sin je najavio mogućnost preseljenja u Srbiju ako se situacija u Austriji ne promeni. Čuvena pevačica je emotivno pričala o svojoj unuci Kseniji, koja je nedavno napunila sedam meseci. Naslednik folk pevačice Dragane Mirković, Marko Bijelić… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 29 minutajoš 25 povezanih
„Ko ima zdravlje, ima nadu, a ko ima nadu, ima sve“: Milan Panić - od rata, biciklizma i bekstva do američke priče o uspehu
N1 Info pre 5 satijoš 8 povezanih
RHMZ: Jutro oblačno sa kratkotrajnom kišom, vedro i toplije tokom dana
Insajder pre 19 minutajoš 11 povezanih
Pezeškijan: Iran spreman na pregovore o nuklearnom programu i međunarodnu inspekciju
Politika pre 34 minutajoš 10 povezanih