Povezane vesti

Milena Kačavenda otkrila šok detalje strasne noći sa Janjušem: "Napila se i ujutru shvatila šta sam uradila"

Milena Kačavenda otkrila šok detalje strasne noći sa Janjušem: "Napila se i ujutru shvatila šta sam uradila"

Telegraf pre 19 sati
Rijaliti zvezde, Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš, ne prestaju da privlače pažnju javnosti, a već neko vreme je poznato da su bili intimni. Ona je sad otkrila detalje njihove strasne noći, te iznenadila mnoge. - Milena, zašto si od svih ljudi… »
"Ujutru sam shvatila..." Milena Kačavenda se prisetila vrele noći sa Janjušem, otkrila detalje njihovoj intimi

"Ujutru sam shvatila..." Milena Kačavenda se prisetila vrele noći sa Janjušem, otkrila detalje njihovoj intimi

Kurir pre 20 sati
Već neko vreme je javnost upoznata sa tim da su Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš bili intimni, a ovaj dvojac ne prestaje da privalači pažnju domaće publike. Ovog puta, isplivali su novi detalji koje je Milena iznela u javnost o njihovoj… »
"Bila sam pijana" Milena Kačavenda otkrila detalje strasne noći sa Janjušem: "Tek ujutru sam shvatila šta se dogodilo" (video)…

"Bila sam pijana" Milena Kačavenda otkrila detalje strasne noći sa Janjušem: "Tek ujutru sam shvatila šta se dogodilo" (video)…

Blic pre 21 sat
Izjavila je da je izabrala Janjuša zato što je bila pijana i da se kasnije pokajala. Tokom emisije Milena je upitala gledaoca za mišljenje o sebi i naglasila da nije laka žena. Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš ne prestaju da privlače pažnju… »

Vesti dana »