Povezane vesti
„Jokić ne bi imao mesta u mom timu“: Otac NBA zvezda potpuno iznenadio košarkašku javnost
Danas pre 42 minuta
Lavar Bol, američki biznismen i otac košarkaša Lonza, Lamela i LiAnđela Bola neretko svojim izjavama izazove reakcije javnosti. Ovog puta je 58-godišnjak istakao kako u njegovom zamišljenom timu, ne bi bilo mesta za Nikolu Jokića, trostrukog osvajača MVP… »
Neverovatna izjava Amerikanca o Nikoli Jokiću: "Ne bi kročio na teren da je u mom timu"
Mondo pre 41 minuta
Najbolji košarkaš na svetu, trostruki MVP najjače lige, Nikola Jokić izgleda ne bi mogao da bude deo svačijeg sistema... Makar ne onog koji vodi Lavar Bol. Bivši igrač američkog fudbala, koji je poznatiji po titulu oca Lonza i Lamela, pokrenuo je debatu… »
"Jokić kod mene ne bi kročio na teren"
B92 pre 4 sati
Lavar Bol, otac košarkaša Lamela, Lianđela i Lonza, ne bi u svom timu želeo da vidi Nikolu Jokića. Da je trener, Lavar srpskog centra ne bi uvrstio u petorku. Njegov "idealan sistem" je brz i Nikola, kako kaže, ne bi odgovarao toj vrsti igre. "Džoker zna… »
"Jokić kod mene ne bi kročio na teren!" Sramotna izjava o Srbinu odzvanja Amerikom! Njegovo besmisleno objašnjenje je poseban…
Kurir pre 5 sati
Lavar Bol ponovo je uspeo da šokira javnost! Kontroverzni otac čuvene braće Bol izjavio je kako za najboljeg košarkaša sveta Nikolu Jokića ne bi bilo mesta u njegovom timu. Da, dobro ste pročitali – trostruki MVP NBA lige, jedan od najboljih igrača… »
"Nikola Jokić mi ne bi kročio na teren"! Košarkaški svet u neverici nakon izjave poznatog sportiste
Večernje novosti pre 6 sati
Pa, dokle više ide američka zloba i zavist? Foto: Icon Sportswire / Newscom / Profimedia Naime, nekadašnji NFL igrač i otac braće Lonza i Lamela, Lavar Bol, privukao je pažnju javnosti kontroverznom izjavom o Nikoli Jokiću. Bol je u jednoj emisiji, u… »
Šta priča ovaj čovek? "Jokić kod mene ne bi kročio na teren..."
Nova pre 6 sati
Kontroverzni Lavar Bol, otac čuvene braće Bol, izjavio je u svojoj emisiji da u njegovom sistemu igre ne bi bilo mesta za najboljeg košarkaša na svetu, Nikolu Jokića. Bivši igrač američkog fudbala dozvolio je sebi komentar koji bi se retko koja javna… »
Vesti dana »
Rajaner upozorava na veliki skok cena avio-karata! Nafta dostigla 97 dolara: Neki prevoznici mogli bi da bankrotiraju
Blic pre 7 minutajoš 62 povezane
Najmanje osam ljudi povređeno u ruskom bombardovanju Kijeva i Odese
Beta pre 32 minutajoš 26 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak 3. septembar 2026: Sutra pretežno sunčano i toplo
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
Stiglo novo upozorenje RHMZ-a: Ekstremna opasnost od požara i poljoprivredne suše
NIN pre 2 satajoš 23 povezane
Preminuo Ivan Gudelj, legenda Hajduka i jugoslovenskog fudbala
Bujanovačke pre 11 minutajoš 23 povezane