Povezane vesti
"Bio je to pakao za mene“, Dragana Mirković otvorila dušu o teškim trenucima: Najviše su mi nedostajala deca
Kurir pre 12 sati
Folk zvezda Dragana Mirković razvela se od biznismena Tonija Bijelića, a poslednje godine njihovog braka bile su veoma turbulentne. Pevačica je nedavno odlučila da otvoreno govori o svemu kroz šta je prolazila, pa je otkrila i šta joj je u periodu kada… »
"Nisam mogla da se vratim kući, bio je to pakao za mene": Dragana Mirković otvorila dušu o teškim trenucima
Nova pre 13 sati
Pevačica Dragana Mirković već godinama je jedna od najvećih regionalnih zvezda koja gde god da se pojavi puni dvorane i arene. Dragana je ispunjena i na porodičnom planu, pošto je u braku sa biznismenom Tonijem Bijelićem dobila decu, Manuelu i Marka… »
"Prošla sam pakao, nisam mogla da se vratim u porodični dom" Dragana Mirković je ovo doživela pred krah braka sa Tonijem…
Blic pre 14 sati
Priznala je da su joj najviše nedostajala deca tokom te razdvojenosti. Imala je veoma malo vremena za odmor i retko se vraćala kući zbog poslovnih obaveza. Folk pevačica Dragana Mirković razvela se od biznismena Tonija Bijelića, a poslednji period… »
"Prošla sam kroz pakao": Dragana Mirković otkrila šta je doživela pred krah braka sa Tonijem
Telegraf pre 13 sati
Dragana Mirković razvela se od biznismena Tonija Bijelića pre dve godine, nakon 24 godine zajedničkog života. Poslednjih nekoliko meseci braka za pevačicu su bili haotični, anedavno je otvorila dušu, te rekla šta joj je predstavljalo problem. - Prvi put… »
Vesti dana »
Šteta! Vaterpolisti Srbije bez finala, domaćin se provukao posle velike drame i pomoći sudija!
Hot sport pre 1 satjoš 36 povezanih
Ovo će im se obiti o glavu! Zelenski je u stvari konačno priznao: Ja sam terorista!
Sputnik pre 4 minutajoš 44 povezane
"Profesore ne damo": Posle ulaska učenika u kancelariju direktora Jovine gimnazije, situacija trenutno mirnija
Insajder pre 3 satajoš 20 povezanih