Povezane vesti
Delovi Novog Sada i Sremskih Karlovaca bez vode danas, 2. septembra
Moj Novi Sad pre 9 sati
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 15 sati biti Ulica Miše Dimitrijevića i okolne ulice u Novom Sadu kao i ulice Karlovačkih đaka, Mitropolita Stratimirovića, Jovana Jovanovića Zmaja i okolne u Sremskim Karlovcima. Iz “Vodovoda”… »
Delovi Novog Sada i Sremskih Karlovaca bez vode
Radio 021 pre 10 sati
Delovi Novog Sada i Sremskih Karlovaca nemaju vode zbog havarija. NOVI SAD Bez vode će do 15 časova biti Ulica Miše Dimitrijevića i okolne ulice. SREMSKI KARLOVCI Ulica Karlovačkih đaka, Mitropolita Stratimirovića, Jovana Jovanovića Zmaja i okolne neće… »
Isključenja vode u Sremskim Karlovcima
RTV pre 10 sati
SREMSKI KARLOVCI - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 15 sati biti ulice Karlovačkih đaka, Mitropolita Stratimirovića, Jovana Jovanovića Zmaja i okolne ulice u. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Isključenja vode u Novom Sadu
RTV pre 14 sati
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 15 sati biti Ulica Miše Dimitrijevića i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vodovod sanira havariju, bez vode deo Novog Sada
Dnevnik pre 14 sati
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 15 sati biti Ulica Miše Dimitrijevića i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Srbija spremna za spektakl u Istanbulu! Tijana Bošković: Za takve utakmice čitav život radimo i treniramo...
Kurir pre 19 minutajoš 36 povezanih
Ovo će im se obiti o glavu! Zelenski je u stvari konačno priznao: Ja sam terorista!
Sputnik pre 4 minutajoš 44 povezane
Nemački BSV: Berlin bez dokaza optužuje Rusiju i gura odnose ka direktnoj konfrontaciji
Politika pre 2 satajoš 36 povezanih
Protest u novosadskoj Gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj": Učenici, roditelji i profesori traže odgovore zbog otkaza
Euronews pre 2 satajoš 20 povezanih