Povezane vesti
Protest Užičana najavljen za četvrtak 3. septembar ispred policije i tužilaštva
Ozon press pre 27 minuta
Zbog nasilja na nedavnom mitingu SNS u Užicu, kada su naprednjački batinaši fizički napali građane, naočigled policije, za sutra (četvrtak 3. septembar) je ispred Policijske uprave Užice i Višeg javnog tužilaštva najavljen protestni skup. Užičani su na… »
Protest Užičana najavljen za sutra sutra ispred policije i tužilaštva
Ozon press pre 32 minuta
Zbog nasilja na nedavnom mitingu SNS u Užicu, kada su naprednjački batinaši fizički napali građane, naočigled policije, za sutra je ispred Policijske uprave Užice i Višeg javng tužilaštva najavljen protestni skup. Užičani su na to okupljanje, koje bi… »
Zdravko Ponoš: Vučićevo obrazloženje za otkazivanje skupa u Novom Sadu užasavajuća je dijagnoza stanja u našoj zemlji
Glas Šumadije pre 1 sat
General Zdravko Ponoš, predsednik Srbija centra (SRCE), izjavio je da pozdravlja Vučićevu odluku da odustane od mitinga u Novom Sadu. Pametna je. Za malo pa i odgovorna. Nedostajalo je da njegovo obrazloženje bude odgovorno, državničko, pomirljivo. Ali… »
Ponoš: Pametno što je skup otkazan, briga o životima ljudi u obrazloženju-dijagnoza stanja u društvu
Beta pre 3 sata
Predsednik stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš pozdravio je danas odluku predsednika Srbije i funkcionera vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića da odustane odustane od mitinga u Novom Sadu, koji je trebalo da bude održan u… »
Ponoš: Pametno što je skup otkazan, briga o životima ljudi u obrazloženju-dijagnoza stanja u društvu
Serbian News Media pre 3 sata
Predsednik stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš pozdravio je danas odluku predsednika Srbije i funkcionera vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića da odustane odustane od mitinga u Novom Sadu, koji je trebalo da bude održan u… »
Radio sto plus pre 2 sata
“Pametna je. Za malo pa i odgovorna. Nedostajalo je da njegovo obrazloženje bude odgovorno, državničko, pomirljivo. Ali nije izdržao da ne ubaci po neku uvredu i pretnju svima koji nisu njegovi. Ali to je on”, naveo je Ponoš na društvenoj mreži Iks (X)… »
Bora Novaković o Vučićevom otkazivanju skupa u Novom Sadu: Debakl novosadske filijale
Radio 021 pre 3 sata
Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije ocenio je da je otkazivanje skupa u Novom Sadu "još jedan jasan znak velikog pada SNS-a". "Skup SNS u Novom Sadu nije odložen zato što Vučić želi da sačuva mir, red i bezbednost građana. On čuva samo sebe i… »
Pravo u centar pre 3 sata
U petak će ipak biti skup u Novom Sadu, samo ne Vučićev
Vreme pre 4 sati
Zborovi Novog Sada pozvali su građane na skup 4. septembra u 19 sati uz poruku: „Vidimo se na slobodnom trgu za slobodne ljude“. Zborovi građana Novog Sada pozvali su građane da se u petak, 4. septembra, od 19 časova okupe na Trgu slobode, nakon što je… »
Ponoš: Odlaganje skupa u Novom Sadu dobra odluka, ali nedostaje Vučićevo obrazloženje
Nova pre 3 sata
Lider stranke Srbija centar Zdravko Ponoš izjavio je danas da pozdravlja odluku predsednika Srbije Aleksandra Vučića da odustane od mitinga u Novom Sadu. Nedostajalo je da Vučićevo obrazloženje bude odgovorno, državničko, pomirljivo, ali nije izdržao da… »
"Svaka čast predsedniku, kapa dole" Brnabić o odluci da se skup SNS u Novom Sadu odloži: "Pokazao je da su mu na prvom mestu…
Blic pre 3 sata
Brnabić je izjavila da je Aleksandar Vučić pokazao da je predsednik svih građana Srbije Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da Srpska napredna stranka odlaže skup u Novom Sadu. Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić poručila je danas… »
Vukadinović: Vučićevo otkazivanje skupa u Novom Sadu je jasan politički fijasko
Moj Novi Sad pre 3 sata
Analitičar i glavni urednik Nove srpske političke misli Đorđe Vukadinović rekao je da se u vezi sa odlaganjem skupa SNS u Novom Sadu treba kloniti preteranog trijumfalizma, ali da ovo jeste svojevrstan politički fijasko vlasti. Predsednik Srbije… »
Zborovi građana Novog Sada pozvali na okupljanje u petak: "Sprečili smo izliv ćacilizacije u naš grad"
N1 Info pre 4 sati
Zborovi građana Novog Sada pozvali su građane da se u petak, 4. septembra, u 19 časova okupe u centru grada, na Trgu slobode. Poziv je upućen nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio da se otkazuje najavljeni skup Srpske napredne stranke… »
Vukadinović o otkazivanju skupa u Novom Sadu: Treba se kloniti trijumfalizma, ali ovo jeste politički fijasko vlasti
N1 Info pre 4 sati
Analitičar i glavni urednik Nove srpske političke misli Đorđe Vukadinović rekao je da se u vezi sa odlaganjem skupa SNS u Novom Sadu treba kloniti preteranog trijumfalizma, ali da ovo jeste svojevrstan politički fijasko vlasti. Predsednik Srbije… »
Vukadinović o otkazivanju skupu u Novom Sadu: Treba se kloniti trijumfalizma, ali ovo jeste politički fijasko vlasti
N1 Info pre 4 sati
Zborovi građana Novog Sada pozvali na okupljanje u petak na Trgu slobode
Serbian News Media pre 4 sati
Zborovi građana Novog Sada pozvali su građane da se u petak, 4. septembra, u 19 časova okupe u centru grada, na Trgu slobode. Poziv je upućen nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio da se otkazuje najavljeni skup Srpske napredne stranke… »
Skup na Trgu slobode nakon Vučićevog otkazivanja mitinga
NoviSad.com pre 4 sati
Novi Sad - Nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio da se otkazuje miting Srpske napredne stranke, Zborovi Novog Sada su pozvali građane da se u petak, 4. septembra, okupe u 19 časova na Trgu slobode Foto: Instagram Uz novi vizual na… »
Skup na Trgu slobode nakon Vučićevog otkazivanja mitinga SNS
NoviSad.com pre 4 sati
Novi Sad - Nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio da se otkazuje miting Srpske napredne stranke, Zborovi Novog Sada su pozvali građane da se u petak, 4. septembra, okupe u 19 časova na Trgu slobode Foto: Instagram Uz novi vizual na… »
Zašto li: Vučić odložio skup SNS-a u Novom Sadu
Vranje news pre 4 sati
Vranje - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odložio je skup Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu koji je bio zakazan za 4. septembar. "Želeo sam i planirao da se obratim Novosađanima 4. septembra, u petak. Ovim putem vas obaveštavam, da ćemo da… »
Nakon Vučićevog otkazivanja naprednjačkog mitinga Zborovi građana Novog Sada pozvali na okupljanje u petak, na Trgu slobode
Nova pre 4 sati
Brnabić: Vučić će u predizbornu kampanju ući kao građanin
Euronews pre 4 sati
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da će Aleksandar Vučić u predizbornu kampanju ući kao građanin. „To je obećao ljudima, sve što obeća ljudima Aleksandar Vučić i ispuni, tako da hoće“, rekla je Brnabić za Euronews Srbija. Ona je dodala… »
"Danas si razočarao sve željne tuđe krvi" Čedomir Jovanović o odlaganju skupa SNS u Novom Sadu: "Bio si predsednik kakav je…
Dnevnik pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da Srpska napredna stranka (SNS) odlaže skup u Novom Sadu, a na ovu odluku reagovao je i Čedomir Jovanović, bivši lider LDP. Jovanović je na svom Instagramu podelio vest o odlaganju skupa u Novom Sadu i naveo… »
"Nadam se da će svi razumeti Vučića", Čedomir Jovanović o odlaganju skupa SNS u Novom Sadu: "Bio si predsednik kakav je Srbiji…
Blic pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odložio je skup Srpske napredne stranke u Novom Sadu Na ovu odluku reagovao je lider LDP Čedomir Jovanović, pohvalivši Vučića na Instagramu Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da Srpska napredna stranka (SNS)… »
Zborovi pozvali na okupljanje u petak na Trgu: Bravo Novosađani!
Moj Novi Sad pre 5 sati
Zborovi NS objavili su poziv na okupljanje u petak, 4. septembra, u 19 časova, na Trgu slobode, a povodom izjave Aleksandra Vučića da toga dana, iako je ranije najavljivano, ipak neće doći u Novi Sad. “Imam važnu informaciju”: Vučić izjavio da ne dolazi… »
Skup na Trgu slobode u petak nakon Vučićevog otkazivanja naprednjačkog mitinga
Radio 021 pre 5 sati
Zborovi Novog Sada najavili su za petak, 4. septembar, skup na Trgu slobode, nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao miting SNS-a. "Ovo je važna pobeda za naš grad i za našu zemlju. Bravo Novosađani. Bravo Srbijo", poručili su iz Zborova… »
“Šteta otkazivanja ipak višestruko manja nego šteta održavanja skupa”: Zašto je Vučić otkazao skup u Novom Sadu?
Danas pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas putem svog naloga na Instagramu ( @budućnostsrbijeav) da otkazuje skup i obraćanje građanima u Novom Sadu, koji je bio planiran za petak, 4. septembar i objasnio da su mu “životi građana važniji od… »
“Imam važnu informaciju”: Vučić izjavio da ne dolazi u Novi Sad 4. septembra (VIDEO)
Moj Novi Sad pre 7 sati
Aleksandar Vučić je objavio na svom Instagram profilu da se najavljeni miting SNS-a koji je trebalo da se održi u petak, 4. septembra, a uključivao i njegov dolazak u Novi Sad, odlaže. – Odložićemo to okupljanje i taj skup jer su mi važni životi građana… »
Vučić odložio skup SNS koji je bio zakazan za petak
Morava info pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će skup Srpske napredne stanke (SNS) koji je trebalo da bude održan u petak u Novom Sadu biti odložen, jer su, kako je istakao, za njega najvažniji životi ljudi. Vučić je u video obraćanju… »
"Životi ljudi su najvažniji": SNS odlaže skup u Novom Sadu, Vučić se oglasio
Mondo pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da Srpska napredna stranka (SNS) odlaže skup u Novom Sadu. "Želeo sam i planirao da se obratim Novosađanima 4. septembra, u petak. Ovim putem vas obaveštavam, da ćemo da odložimo to obraćanje i taj skup jer… »
Vučić odložio skup SNS u Novom Sadu, najavljen za petak, 4. septembar
Beta pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas da Srpska napredna stranka (SNS) odlaže skup u Novom Sadu, ranije planiran za petak, 4. septembar. Vučić, formalno običan član SNS-a, je u video objavi na Instagramu naveo da je "želeo i planirao da se… »
Vučić odložio skup SNS u Novom Sadu
Glas Zaječara pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odložio je skup Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu koji je bio zakazan za 4. septembar. "Želeo sam i planirao da se obratim Novosađanima 4. septembra, u petak. Ovim putem vas obaveštavam, da ćemo da odložimo to… »
Aleksandar Vučić odložio skup u Novom Sadu
Nova pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da Srpska napredna stranka (SNS) odlaže skup u Novom Sadu. "Planirao sam da se obratim Novosađanima 4. septembra, u petak. Obaveštavam vas da ćemo da odložimo to obraćanje i taj skup jer za mene životi ljudi… »
Serbian News Media pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas da Srpska napredna stranka (SNS) odlaže skup u Novom Sadu, ranije planiran za petak, 4. septembar. Vučić, formalno običan član SNS-a, je u video objavi na Instagramu naveo da je „želeo i planirao da se… »
Radio sto plus pre 7 sati
Vučić, formalno običan član SNS-a, je u video objavi na Instagramu naveo da je “želeo i planirao da se obrati Novosađanima 4. septembra, u petak”. “Ovim putem vas obaveštavam da ćemo da odložimo to obraćanje i taj skup jer su za mene životi ljudi… »
Pravo u centar pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas da Srpska napredna stranka (SNS) odlaže skup u Novom Sadu, ranije planiran za petak, 4. septembar. Vučić, formalno običan član SNS-a, je u video objavi na Instagramu naveo da je „želeo i planirao da se… »
Vučić: Mir i ljudski životi važniji od pokazivanja političke snage, odlažemo skup u Novom Sadu
RTS pre 7 sati
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je da Srpska napredna stranka odlaže skup u Novom Sadu, koji je bio planiran za petak. Za mene su životi građana Srbije najvažniji, napisao je Vučić na Instagramu. “Pre gotovo dve godine, dogodila se strašna tragedija… »
Vučić odložio skup SNS u Novom Sadu
N1 Info pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odložio je skup Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu koji je bio zakazan za 4. septembar. "Želeo sam i planirao da se obratim Novosađanima 4. septembra, u petak. Ovim putem vas obaveštavam, da ćemo da odložimo to… »
Vučić odložio skup u Novom Sadu
Insajder pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na društvenoj mreži Instagram da Srpska napredna stranka (SNS) odlaže skup u Novom Sadu. Foto: Srđan Ilić "Ovim putem vas obaveštavam da ćemo da odložimo to obraćanje i taj skup, jer za mene životi ljudi su… »
Studio live, četvrtak u 12h: Opet ništa od Vučića u Novom Sadu
N1 Info pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, kako kaže, odložio skup Srpske napredne stranke u Novom Sadu koji je bio zakazan za 4. septembar. Da li su i čime Novosađani naterali Vučića na novo povlačenje pitamo profesora Fakulteta političkih nauka u penziji… »
Vučić: Odlažemo skup u Novom Sadu, za mene su životi ljudi najvažniji (VIDEO)
RTV pre 8 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će skup Srpske napredne stanke (SNS) koji je trebalo da bude održan u petak u Novom Sadu biti odložen, jer su, kako je istakao, za njega najvažniji životi ljudi. Vučić je u video obraćanju… »
Vučić otkazao skup SNS u Novom Sadu
Nedeljnik pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao je skup Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu koji je bio zakazan za 4. septembar. „Želeo sam i planirao da se obratim Novosađanima 4. septembra, u petak. Ovim putem vas obaveštavam, da ćemo da odložimo to… »
Vučić odložio skup u Novom Sadu jer su mu „životi građana najvažniji“
Vreme pre 8 sati
Vučić nije propustio priliku da kaže da bi, u slučaju održavanja skupa, policija morala da štiti građane od mogućih sukoba sa „ogorčenim građanima koji ne mogu da trpe više teror na ulicama“. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je odložio… »
Vučić odložio skup u Novom Sadu zakazan za 4. septembar: Ništa ni od osmog pokušaja
Luftika pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odložio je skup Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu koji je bio zakazan za 4. septembar. “Želeo sam i planirao da se obratim Novosađanima 4. septembra, u petak. Ovim putem vas obaveštavam, da ćemo da odložimo to… »
Vučić odložio skup SNS u Novom Sadu: "Želim mir, za mene su životi ljudi najvažniji"
NIN pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će skup Srpske napredne stanke koji je trebalo da bude održan u petak u Novom Sadu biti odložen, jer su, kako je istakao, za njega najvažniji životi ljudi. "Za mene su životi ljudi najvažniji"… »
Vučić otkazao veliki skup u Novom Sadu: Ne želim da rizikujem nijedan ljudski život zbog političke promocije
Euronews pre 8 sati
"Želim mir, za mene su životi ljudi najvažniji" Vučić odložio skup SNS u Novom Sadu: "Ujedinjena Srbija će pobediti svuda"…
Blic pre 8 sati
On je poručio da pravda ne sme da se traži nasiljem Vučić najavljuje da će uskoro raspisati prevremene izbore, ali obraćanje Novosađanima 4. septembra biće odloženo iz razloga zaštite ljudi Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da Srpska napredna… »
Vučić: Odlažemo skup u Novom Sadu - životi ljudi su mi najvažniji
Sputnik pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će skup Srpske napredne stanke koji je trebalo da bude održan u petak u Novom Sadu biti odložen, jer su, kako je istakao, za njega najvažniji životi ljudi. Vučić je u video obraćanju objavljenom… »
Vučić otkazao skup u Novom Sadu: „Životi ljudi su najvažniji“
In medija pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao je skup koji je trebalo da bude održan u Novom Sadu u petak, 4. septembra, kao i svoje planirano obraćanje Novosađanima. Vučić je na društvenim mrežama naveo da je odlučio da odloži obraćanje i skup jer su za… »
„Ko organizuje okupljanje i šta planirate?“: Policija poziva građane i aktiviste pred Vučićev skup
Danas pre 8 sati
Pred najavljeni miting Srpske napredne stranke, koji je danas otkazan a trebalo je da se održi u petak u Novom Sadu, sve više aktivista, ali i građana koji redovno idu na proteste, javljaju da su bili pozivani u policiju radi davanja izjava o tome šta… »
Vučić: Za mene su životi i mir najvažniji, otkazujemo skup u Novom Sadu, razumna Srbija pobediće svuda
Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
Vučić se oglasio na društvenim mrežama i uputio važnu poruku za sve građane. Celo obraćanje pogledajte u video-snimku ispod A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)… »
Odložen skup SNS koji je trebalo da bude održan u petak u Novom Sadu
Newsmax Balkans pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će skup Srpske napredne stanke, koji je trebalo da bude održan u petak u Novom Sadu, biti odložen, jer su, kako je istakao, za njega najvažniji životi ljudi. Vučić je u video obraćanju objavljenom na… »
(Video) Predsednik Srbije poslao važnu poruku građanima "Za mene su životi ljudi najvažniji, želim mir" Vučić otkazao skup SNS…
Dnevnik pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da Srpska napredna stranka (SNS) odlaže skup u Novom Sadu. - Za mene su životi ljudi najvažniji - poručio je Vučić je na svom Instagram nalogu. Političke organizacije, tzv. zborovi su najavili okupljanje u… »
Vučić odložio skup u Novom Sadu: „Za mene su životi građana Srbije najvažniji“
Danas pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odložio je najavljeni skup u Novom Sadu i njegovo obraćanje 4. septembra, jer, kako je poručio za njega su životi ljudi najvažniji. Predsednik je poručio da okupljene policija ne bi čuvala „nas od njih“, već „njih“ od… »
Vučić otkazao skup u Novom Sadu
Radio 021 pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao je skup koji je trebalo da se održi u Novom Sadu, u petak, 4. septembra. Vučić je objavi na društvenim mrežama poručio da je planirao da se obrati Novosađanima 4. septembra, ali da će odložiti obraćanje i skup… »
Sejdinović: Vučić želi da „pokori“ Novi Sad, a SPS se izbacivanjem Ružića survava u provaliju
N1 Info pre 14 sati
Novinar Nedim Sejdinović ocenio je da najavljeni miting naprednjaka i dolazak Aleksandra Vučića u Novi Sad imaju pre svega propagandni i simbolički cilj – da pokažu da vlast može da „pokori“ grad koji je nakon pada nadstrešnice postao centar građanskog… »
Policija poziva novosadske aktiviste na razgovore pred Vučićev skup: „Vidimo se u petak“
Luftika pre 14 sati
Članovi Glavnog odbora pokreta “Bravo”, Brajan Brković i odbornik Miran Pogačar, kao i desetine novosadskih aktivista, dobili su danas poziv na tkzv. “informativni razgovor” u policijsku stanicu, a povodom 4. septembra, dana kada je Vučić najavio skup u… »
Građani i studenti pripremaju “doček” Vučiću u Novom Sadu: “Ovde je nepoželjan. Videće koliko smo brojniji, čak i ako dovuče…
Nova pre 14 sati
Nakon najave predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da će u petak, 4. septembra doći u Novi Sad na skup Srpske napredne stranke, građani i studenti pripremaju mu “doček”. Kako su za Nova.rs potvrdili iz zborova, ali i iz studentskog pokreta, biće… »
Da li će Vučić otkazati skup u Novom Sadu
Vreme pre 15 sati
Šta može da očekuje Aleksandra Vučića u Novom Sadu? Da li će građani koji se usprotive završiti kao oni u Užicu? Ili će predsednik u poslednjem trenutku otkazati Novi Sad? Aleksandar Vučić je na turneji po zemlji u predizbornom letu, a 4. septembra… »
Građanski pokret Bravo: Policija zastrašuje građane pred dolazak Vučića u Novi Sad
Danas pre 1 dan
Građanski pokret Bravo saopštio je da su danas njihovi članovi, kao i brojni novosadski aktivisti, dobili pozive da se jave u policiju, na takozvane informativne razgovore. U saopštenju su ocenili da je to zastrašivanje, ali da se na taj način „neće… »
Vesti dana »
Srbija spremna za spektakl u Istanbulu! Tijana Bošković: Za takve utakmice čitav život radimo i treniramo...
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih
Zaplenjen ruski brod u Norveškoj, zaoštravanje odnosa i optužbe
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 47 povezanih
Putinu se crno piše! Identifikovani osumnjičeni za napad na aerodrom u zemlji NATO! Ministri progovorili o potencijalnom ratu
Blic pre 6 satijoš 36 povezanih
Policija u Jovinoj gimnaziji, učenici ušli u kancelariju direktora (FOTO/VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 20 povezanih