Povezane vesti
Zagrmeo je: "Suočiće se sa neizbežnim"
B92 pre 7 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da "ne pokušava da natera Iran" da sedne za pregovarački sto, kao što je objavio ABC njuz, za koji je kazao da prenosi lažne vesti. "Uopšte me ne zanima da li će potpisati bezvredan, za njih, sporazum… »
Tramp se hitno oglasio: Preuzli smo skoro potpunu kontrolu (foto)
Večernje novosti pre 7 sati
AMERIČKI predsednik Donald Tramp kaže da ne pokušava da prisili Iran da se vrati za pregovarački sto, odbacujući medijske navode da Vašington traži novi sporazum sa Teheranom. Foto: JHG / Alamy / Profimedia "Mnogo mi se više sviđa naša pozicija sada, sa… »
"Kada će iranski narod ustati?" Tramp poslao žestoku poruku Teheranu
Večernje novosti pre 12 sati
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je danas da "ne pokušava da natera Iran" da sedne za pregovarački sto, kao što je objavio ABC njuz, za koji je kazao da prenosi lažne vesti. Foto: Tanjug/AP Photo/Julia Demaree Nikhinson - Uopšte me ne zanima da… »
Tramp odbacuje pregovore sa Iranom: Ne pokušavam da ih nateram da sednu za sto
Politika pre 12 sati
Kazao je da se Iran suočava sa neizbežnim. VAŠINGTON- Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da „ne pokušava da natera Iran” da sedne za pregovarački sto, kao što je objavio ABC njuz, za koji je kazao da prenosi lažne vesti. „Uopšte me ne… »
Vesti dana »
Umalo senzacija na EP: Šveđanke mučile Italijanke, pa poklekle posle drame
Kurir pre 29 minutajoš 36 povezanih
Zaplenjen ruski brod u Norveškoj, zaoštravanje odnosa i optužbe
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 44 povezane
Dron sa eksplozivom iznad Nemačke uzdrmao EU: Brisel upozorava na ruske hibridne napade
NIN pre 4 satijoš 36 povezanih
Policija u Jovinoj gimnaziji, učenici ušli u kancelariju direktora (FOTO/VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 20 povezanih