Povezane vesti
Zagrmeo je: "Suočiće se sa neizbežnim"
B92 pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da "ne pokušava da natera Iran" da sedne za pregovarački sto, kao što je objavio ABC njuz, za koji je kazao da prenosi lažne vesti. "Uopšte me ne zanima da li će potpisati bezvredan, za njih, sporazum… »
Tramp se hitno oglasio: Preuzli smo skoro potpunu kontrolu (foto)
Večernje novosti pre 20 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp kaže da ne pokušava da prisili Iran da se vrati za pregovarački sto, odbacujući medijske navode da Vašington traži novi sporazum sa Teheranom. Foto: JHG / Alamy / Profimedia "Mnogo mi se više sviđa naša pozicija sada, sa… »
"Kada će iranski narod ustati?" Tramp poslao žestoku poruku Teheranu
Večernje novosti pre 20 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je danas da "ne pokušava da natera Iran" da sedne za pregovarački sto, kao što je objavio ABC njuz, za koji je kazao da prenosi lažne vesti. Foto: Tanjug/AP Photo/Julia Demaree Nikhinson - Uopšte me ne zanima da… »
Tramp odbacuje pregovore sa Iranom: Ne pokušavam da ih nateram da sednu za sto
Politika pre 20 dana
Kazao je da se Iran suočava sa neizbežnim. VAŠINGTON- Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da „ne pokušava da natera Iran” da sedne za pregovarački sto, kao što je objavio ABC njuz, za koji je kazao da prenosi lažne vesti. „Uopšte me ne… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Tri sata razgovora SAD i Irana u Njujorku; stupaju na snagu američke sankcije iranskim avio-kompanijama
RTV pre 50 minutajoš 1 povezana
Tramp preuzeo reč na sastanku sa Zelenskim, nije mu dao da odgovara novinarima
Politika pre 5 satijoš 3 povezane
Tačno ovog dana se vraća leto?! Stigla je jesen, Srbija se od jutros smrzava, ali na pomolu je novi obrt: Evo kakav nas vremenski rolerkoster čeka
Blic pre 0 minutajoš 6 povezanih
Visoki zvaničnik NATO-a: Putin postaje neobazriv, opasan, spremniji na rizik
Beta pre 6 satijoš 2 povezane
AP: Tramp izneo niz netačnih i obmanjujućih tvrdnji pred Generalnom skupštinom UN
Danas pre 7 satijoš 1 povezana