Povezane vesti

Enco Fernandes o transferu u Siti: "Oduvek sam sanjao da igram za ovako veliki klub"

Enco Fernandes o transferu u Siti: "Oduvek sam sanjao da igram za ovako veliki klub"

B92 pre 24 minuta
Enco Fernandes nije krio oduševljenje nakon što je poslednjeg dana prelaznog roka završio veliki transfer iz Čelsija u Mančester siti. Argentinski reprezentativac potpisao je ugovor sa "građanima" do leta 2031. godine, a u prvom intervjuu kao igrač novog… »
Fernandes: Oduvek sam sanjao da budem u klubu veličine Mančester sitija

Fernandes: Oduvek sam sanjao da budem u klubu veličine Mančester sitija

Radio sto plus pre 4 sati
“Veoma sam srećan što sam ovde. Oduvek sam sanjao da budem u klubu veličine Sitija. Zahvalan sam na prilici. Ovo je veoma emotivan trenutak za mene i moju porodicu, da napravim ovaj korak sa 25 godina, u fudbalskoj karijeri o kojoj sam oduvek sanjao”… »
Nije mogao da zadrži suze: Pablo Garsija napustio Betis, emotivne scene obišle svet

Nije mogao da zadrži suze: Pablo Garsija napustio Betis, emotivne scene obišle svet

Mondo pre 11 sati
Poslednji sati prelaznog roka doneli su emotivan rastanak mladog fudbalera Real Betisa. Pablo Garsija napustio je klub u suzama i karijeru će nastaviti u Rasing Santanderu. Dvadesetogodišnji Garsija snimljen je kako u automobilu, zajedno sa majkom koja… »
VIDEO Suze majke i sina obilaze svet: Otišao iz voljenog kluba, uplakani otac sve objasnio

VIDEO Suze majke i sina obilaze svet: Otišao iz voljenog kluba, uplakani otac sve objasnio

Nova pre 14 sati
Poslednji sati prelaznog roka doneli su neke zaista velike transfere, poput onog Enca Fernandeza u Mančester siti. Ipak, dogodile su se i neke veoma emotivne priče, a jedna od takvih stiže iz Španije. U glavnoj ulozi je mladi fudbaler Real Betisa, Pablo… »

Vesti dana »