Povezane vesti
Napadi na LGBT+ ljude u Srbiji: 'Nismo bezbedni'
BBC News pre 1 sat
Ovogodišnji Beograd Prajd biće održan 5. septembra pod sloganom „Ima mesta za sve nas", istim onim koji je nosio prvi Prajd u Srbiji 2001, kada su učesnici bili izloženi brutalnom nasilju. Obična vožnja gradskim autobusom za Aleksandra Savića, poznatijeg… »
Napadi na LGBT+ ljude u Srbiji: ‘Nismo bezbedni’
Danas pre 1 sat
Obična vožnja gradskim autobusom za Aleksandra Savića, poznatijeg kao dreg kraljica Aleksis Plastik, letos se umalo pretvorila u borbu za život. „Devojka me je iznenada napala – prvo me je udarila dva puta, a onda je nekim oštrim predmetom krenula da me… »
Napadi na LGBT+ ljude u Srbiji: ‘Nismo bezbedni’
Južne vesti pre 2 sata
André Borges/EPA/Shutterstock Obična vožnja gradskim autobusom za Aleksandra Savića, poznatijeg kao dreg kraljica Aleksis Plastik, letos se umalo pretvorila u borbu za život. „Devojka me je iznenada napala – prvo me je udarila dva puta, a onda je nekim… »
Napadi na LGBT+ ljude u Srbiji: 'Nismo bezbedni'
Radio 021 pre 2 sata
Ovogodišnji Beograd Prajd biće održan 5. septembra pod sloganom „Ima mesta za sve nas", istim onim koji je nosio prvi Prajd u Srbiji 2001. godine, kada su učesnici bili izloženi brutalnom nasilju, a organizatori kažu da je LGBT zajednica i dalje izložena… »
Vesti dana »
Iran gađao američke baze u Zalivu kao odgovor na napad na svadbu i pogibije četvoro ljudi
BBC News pre 37 minutajoš 62 povezane
Najmanje osam ljudi povređeno u ruskom bombardovanju Kijeva i Odese
Radio sto plus pre 22 minutajoš 26 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak 3. septembar 2026: Sutra pretežno sunčano i toplo
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
RHMZ izdao ozbiljno upozorenje: Ekstremni uslovi za požare, stiže još problema
Euronews pre 2 satajoš 23 povezane
Preminuo nekadašnji jugoslovenski reprezentativac Ivan Gudelj
Radio 021 pre 12 minutajoš 23 povezane