Povezane vesti
Adem Ljajić otvorio dušu! Otkrio zbog čega se vratio u Novi Pazar, pa poslao jaku poruku: "Kada sam odlazio, obećao sam..."
Kurir pre 28 dana
Iskusni vezista Adem Ljajić (34) zvanično je ponovo obukao dres Novog Pazara i potpisao ugovor do kraja sezone. Njegov povratak u matični klub predstavljaće ogromno pojačanje za tim i trenera Strahinju Pandurovića. Povodom ponovnog dolaska u klub, Ljajić… »
"Obećao sam da ću se vratiti": Adem Ljajić otkrio zašto je izabrao Novi Pazar i pored ponuda drugih klubova
Mondo pre 28 dana
Adem Ljajić (34) vratio se u srpski fudbal. Ponovo je obukao dres Novog Pazara. Zvanično je predstavljen u novom-starom klubu i potpisao je ugovor do kraja sezone. Biće od velikog značaja za trenera Strahinju Pandurovića i ekipu. Zašto se vratio… »
Vesti dana »
Od naknade za roditelje-negovatelje do većeg minimalca: Ko ima pravo na novac i kada se očekuje rast primanja
NIN pre 33 minutajoš 29 povezanih
Stravični detalji pokušaja novog 11. septembra; Objavljen snimak iz kokpita; "Odbijao da se rukuje sa ženama"
B92 pre 49 minutajoš 32 povezane
Dali su joj dve smrtonosne injekcije, a ona je i dalje živa: Jezivi detalji pogubljenja Kriste Pajk
B92 pre 24 minutajoš 23 povezane
Oktobar počinje kao da je leto: Sunčani dani i do 26 stepeni, a evo kada stiže preokret
Euronews pre 2 satajoš 23 povezane