Povezane vesti

Ovo je čuveni srpski majstor harmonike: Deda Mijo gazi desetu deceniju ali i dalje pravi i popravlja harmonike

Ovo je čuveni srpski majstor harmonike: Deda Mijo gazi desetu deceniju ali i dalje pravi i popravlja harmonike

B92 pre 3 sata
Majstor harmonike Miodrag Bajić iz čačanskog sela Trbušani i u desetoj deceniji neumorno svira i popravlja taj instrument. Ovaj čovek za harmoniku kaže da je velika nauka, a da je muzika najeminnetnija umetnost. "Popravio sam na hiljade harmonika i danas… »
"Radio sam sa Lepom Lukić, Anom Bekutom, Micom Trofrtaljkom...": Deda Miodrag ima 93 godine i ne odustaje: Ovakav majstor za…

"Radio sam sa Lepom Lukić, Anom Bekutom, Micom Trofrtaljkom...": Deda Miodrag ima 93 godine i ne odustaje: Ovakav majstor za…

Blic pre 8 sati
Radio je sa poznatim muzičkim zvezdama bivše Jugoslavije, poput Lepe Lukić i Ane Bekute. Naglašava da je harmonika velika nauka i da je zaista potrebno znanje da bi se instrument razumeo i dobro svirao. Majstor harmonike Miodrag Bajić iz čačanskog sela… »
Ovo je čuveni srpski majstor harmonike: Deda Mijo gazi desetu deceniju ali i dalje pravi i popravlja harmonike - dokazuje da…

Ovo je čuveni srpski majstor harmonike: Deda Mijo gazi desetu deceniju ali i dalje pravi i popravlja harmonike - dokazuje da…

RINA pre 10 sati
Čačak - Majstor harmonike Miodrag Bajić iz čačanskog sela Trbušani i u devetoj deceniji neumorno svira i popravlja taj instrument. Ovaj čovek za harmoniku kaže da je velika nauka, a da je muzika najeminnetnija umetnost. - Popravio sam na hiljade… »
(Foto) Deda Mijo gazi desetu deceniju, a radi punom parom! U njegovoj radionici nastaju harmonike za svetska takmičenja, a sve…

(Foto) Deda Mijo gazi desetu deceniju, a radi punom parom! U njegovoj radionici nastaju harmonike za svetska takmičenja, a sve…

Dnevnik pre 9 sati
Majstor harmonike Miodrag Bajić iz čačanskog sela Trbušani i u devetoj deceniji neumorno svira i popravlja taj instrument. Ovaj čovek za harmoniku kaže da je velika nauka, a da je muzika najeminnetnija umetnost. - Popravio sam na hiljade harmonika i… »
Deda Mijo iz Trbušana ima “zlatne ruke“, sa 93 godine i dalje popravlja harmonike

Deda Mijo iz Trbušana ima “zlatne ruke“, sa 93 godine i dalje popravlja harmonike

Morava info pre 11 sati
ČAČAK – U vremenu kada se mnogi stari zanati gase, u Trbušanima kod Čačka još traje jedna neobična priča o čoveku koji je čitav svoj vek posvetio harmonici. Miodrag Mijo Bajić, čovek koji je zakoračio u 93. godinu života, i danas sa istom pažnjom i… »

Vesti dana »