Povezane vesti

Fitnes trener ulazi u Elitu 10! Bacio oko na Anđelu Đuričić, rešio da zavede red u rijalitiju: "Čuo sam da su aljkavi! Ja ću…

Fitnes trener ulazi u Elitu 10! Bacio oko na Anđelu Đuričić, rešio da zavede red u rijalitiju: "Čuo sam da su aljkavi! Ja ću…

Blic pre 9 sati
Predstavio se javnosti – ima 23 godine i dolazi iz Kikinde, a bavi se personalnim treningom i modelingom. Želi da kroz rijaliti predstavi svoje kvalitete i planira da pokrene posao nakon izlaska. Fitnes trener Leon Caner ulazi u Elitu 10, a danas je na… »
Stric mu je reper kog zna ceo Balkan, a on izgleda kao milion dolara! U Elitu 10 ulazi Leo i želi samo jednu stvar

Stric mu je reper kog zna ceo Balkan, a on izgleda kao milion dolara! U Elitu 10 ulazi Leo i želi samo jednu stvar

Kurir pre 9 sati
Sestrić poznatog repera Leona, Leo Caner ulazi u Elitu 10, a danas je na lekarskom pregledu tik pred ulazak u Elitu 10 progovorio na brojne teme. On se prvo predstavio javnosti za sve one koji ga do sada nisu videli. - Ja sam Leo Caner, dolazim iz… »
Sećate li se Bureka iz Velikog Brata? U vunenim čarapama muvao Jelenu Žeželj, sad nabacio kilograme i ulazi u Elitu

Sećate li se Bureka iz Velikog Brata? U vunenim čarapama muvao Jelenu Žeželj, sad nabacio kilograme i ulazi u Elitu

Mondo pre 11 sati
Živan Janićijević Burek zasmejavao je celu Srbiju tokom učešća u rijaliti programu Veliki brat. 2007. godine je prikupio brojne simpatije publike i za sebe istakao da je "veliki seljak", a ostao je upamćen i po vunenim čarapa koje mu je baba isplela… »
Nekada je nacija obožavala da ga gleda, a danas je neprepoznatljiv! Burek ulazi u "Elitu 10“, evo kako sada izgleda (video)

Nekada je nacija obožavala da ga gleda, a danas je neprepoznatljiv! Burek ulazi u "Elitu 10“, evo kako sada izgleda (video)

Kurir pre 11 sati
Bivša zvezda "Velikog brata" Živan Janićijević Burek, nekada jedno od prepoznatljivih lica rijaliti scene, spreman je za novi povratak pred televizijske kamere. On se nedavno pojavio na sistematskom lekarskom pregledu uoči početka desete sezone… »

Vesti dana »