Povezane vesti
Čukarički povukao veliki potez: Poznato lice ponovo među „brđanima“ – posle Bazela, Partizana i Makabija ponovo na Banovom…
Hot sport pre 4 sati
Čukarički napravio sjajan posao! Čukarički je dobio veliko pojačanje u napadu. Đorđe Jovanović ponovo je fudbaler kluba sa Banovog brda, nakon što je prethodno završio saradnju sa švajcarskim Bazelom. Povratak 27-godišnjeg napadača predstavlja jedan od… »
Čukarički doveo reprezentativca Srbije, uprava reagovala posle dva debakla
Nova pre 3 sata
Fudbalski klub Čukarički ozvaničio je dolazak, odnosno povratak Đorđa Jovanovića, koji bi trebalo da bude veliko pojačanje u nastavku sezone. Klub sa Banovog brda doživeo je dva uzastopna debakla u Superligi Srbije, pošto je ubedljivo gubio od Crvene… »
Đorđe Jovanović novi fudbaler Čukaričkog
Serbian News Media pre 5 sati
Nekadašnji reprezentativac Srbije Đorđe Jovanović novi je fudbaler Čukaričkog, saopštio je danas klub sa Banovog brda. Čukarički u svom saopštenju nije naveo detalje ugovora koji je potpisao sa 27-godišnjim doskorašnjim napadačem Bazela, koji je za klub… »
Đorđe Jovanović se vratio u srpski fudbal: "Došao sam u svoj klub, slobodno to mogu da kažem"
Mondo pre 6 sati
Bivši đak i prvotimac Partizana Đorđe Jovanović (27) potpisao je za Čukarički. Povremeni "A" reprezentativac Srbije vratio se na Banovo brdo jer se definitivno rastao sa švajcarskim Bazelom. "Slobodno mogu da kažem da je ovo moj klub, došao sam u poznatu… »
Đorđe Jovanović ponovo u Čukaričkom
Sport klub pre 8 sati
Srpski fudbaler Đorđe Jovanović novi je igrač Čukaričkog. Napadač u Čukarički dolazi kao slobodan igrač pošto je raskinuo ugovor sa Bazelom. „Slobodno mogu da kažem da je ovo moj klub, došao sam u poznatu sredinu, i to je bio razlog što sam se odmah… »
Đorđe Jovanović pojačao Čukarički
Politika pre 8 sati
U klub stigao kao slobodan igrač posle razlaza sa švajcarskim Bazelom. Srpski fudbaler Đorđe Jovanović novi je igrač Čukaričkog, saopštio je danas beogradski klub. Jovanović (27) je u Čukarički dolazi kao slobodan igrač nakon što je u utorak raskinuo… »
Đorđe Jovanović ponovo u Superligi Srbije, Čukarički doveo i mladog Estonca
RTS pre 8 sati
Srpski fudbaler Đorđe Jovanović novi je igrač Čukaričkog, saopštio je klub sa Banovog brda. Đorđe Jovanović u Čukarički dolazi kao slobodan igrač nakon što je u utorak raskinuo ugovor sa Bazelom. "Slobodno mogu da kažem da je ovo moj klub, došao sam u… »
Zvanično! Čukarički doveo moćno pojačanje! Bivši napadač Partizana predstavljen na Banovom brdu!
Kurir pre 9 sati
Momak koji je bio i reprezentativac Srbije raskinuo je ugovor sa švajcarskim Bazelom, a čim se pojavila mogućnost povratka u Čukarički, nije mnogo razmišljao. „Slobodno mogu da kažem da je ovo moj klub, došao sam u poznatu sredinu, i to je bio razlog što… »
Kakva bomba u Super ligi Srbije! Reprezentativac se neočekivano vratio u Beograd!
Kurir pre 11 sati
Nakon četiri i po godine Đorđe Jovanović je ponovo na Banovom Brdu, saznaje i prenosi "Meridian sport". Centarfor je raskinuo ugovor sa Bazelom i očekuje se da uskoro njegov povratak u Čukarički bude i zvaničan. Đorđe Jovanović je za Čukarički igrao od… »
Bomba za bombom u srpskom fudbalu: Vratio se Đorđe Jovanović!
Hot sport pre 12 sati
Veliko pojačanje stiže na Banovo brdo! Đorđe Jovanović novi je fudbaler Čukaričkog, saznaje Meridian sport. Nekadašnji napadač Partizana i povremeni reprezentativac Srbije nedavno je raskinuo ugovor sa Bazelom, a na novi angažman nije dugo čekao –… »
Ponovo u Srbiji: Bivši miljenik "grobara" potpisuje za superligaša!
Večernje novosti pre 11 sati
Beograđani doveli veliko pojačanje. FOTO: Ata images/Antonio Ahel Nekadašnji napadač Partizana, Đorđe Jovanović, postaće novi fudbaler Čukaričkog. Prema saznanjima " Meridian sporta", doskorašnji prvotimac Bazela se posle rastanka sa švajcarskim gigantom… »
Pada jedan od najzvučnijih potpisa ovog leta?
B92 pre 12 sati
Đorđe Jovanović ponovo će postati fudbaler Čukaričkog, prenose domaći mediji. Srpski napadač u ponedeljak je završio saradnju sa Bazelom i kao slobodan igrač izabrao povratak na Banovo brdo, sredinu u kojoj je tokom prvog mandata ostavio veoma snažan… »
Čukarički ima novog napadača, potpisao Đorđe Jovanović
Telegraf pre 12 sati
Đorđe Jovanović postaće novi fudbaler Čukaričkog. Prema saznanjima " Meridian sporta", iskusni golgeter, koji je prve ozbiljne fudbalske korake napravio u Partizanu, ponovo će nositi dres Čukaričkog, nakon što je postao slobodan igrač. Jovanović je u… »
Vesti dana »
Gradonačelnik Novog Sada o otkazivanju skupa SNS: Nije strah i povlačenje, već odgovornost
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Selektor Srbije Vladimir Vujasinović nezadovoljan suđenjem u polufinalnoj utakmici Mediteranskih igara protiv Italije
Danas pre 33 minutajoš 1 povezana