Povezane vesti
"Pazi, bole me grudi, operisana sam": Adaktar dizao Jeremićku do plafona, šok scena iz vile na Dedinju (video)
Mondo pre 9 sati
Jovana Jeremić otišla je kod Adama Adaktara u luksuznu vilu na Dedinju, kako bi nakon ugradnje silikone napravila još jednu promenu na sebi. Jovana je rešila da koriguje obrve i uradi čuvene "adaktarke", a pre nego što je legla na sto, Adam je snimio… »
(Foto) Jovana Jeremić otišla kod bogatog Srbina u luks vilu na Dedinju. On je podigao iz sve snage, ona vrišti: "Pazi, bole me…
Blic pre 11 sati
Jovana je javno govorila o operaciji grudi, ističući da je to uradila zbog sebe i da se sada oseća sigurnije u svojoj ženstvenosti. Naglasila je važnost vraćanja samopouzdanja ženama nakon porođaja i osudila predrasude vezane za estetske zahvate na… »
Bogati Srbin podigao Jovanu Jeremić u vazduh, ona zavapila: "Pazi, bole me grudi!"
Telegraf pre 10 sati
Jovana Jeremić otišla je kod Adama Adaktara u njegovu vilu na Dedinju gde su napravili haos. Čim ju je ugledao, "kralj obrva" podigao je u vazduh voditeljku i počeo da je baca, a ona ga je kroz smeh opomenula. - Pazi, bole me grudi, ja sam operisana -… »
Vesti dana »
Italija preživela Hak sa 42 poena i napadaće krunu u Istanbulu
Sport klub pre 3 satajoš 37 povezanih
Zaplenjen ruski brod u Norveškoj, zaoštravanje odnosa i optužbe
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 47 povezanih
Nemački BSV: Berlin bez dokaza optužuje Rusiju i gura odnose ka direktnoj konfrontaciji
Politika pre 4 satijoš 36 povezanih
Direktor Jovine gimnazije roditeljima poručio da ako ne prihvataju njegovu odluku ispišu decu iz škole
Radio 021 pre 7 satijoš 20 povezanih