Povezane vesti

"Pazi, bole me grudi, operisana sam": Adaktar dizao Jeremićku do plafona, šok scena iz vile na Dedinju (video)

"Pazi, bole me grudi, operisana sam": Adaktar dizao Jeremićku do plafona, šok scena iz vile na Dedinju (video)

Mondo pre 9 sati
Jovana Jeremić otišla je kod Adama Adaktara u luksuznu vilu na Dedinju, kako bi nakon ugradnje silikone napravila još jednu promenu na sebi. Jovana je rešila da koriguje obrve i uradi čuvene "adaktarke", a pre nego što je legla na sto, Adam je snimio… »
(Foto) Jovana Jeremić otišla kod bogatog Srbina u luks vilu na Dedinju. On je podigao iz sve snage, ona vrišti: "Pazi, bole me…

(Foto) Jovana Jeremić otišla kod bogatog Srbina u luks vilu na Dedinju. On je podigao iz sve snage, ona vrišti: "Pazi, bole me…

Blic pre 11 sati
Jovana je javno govorila o operaciji grudi, ističući da je to uradila zbog sebe i da se sada oseća sigurnije u svojoj ženstvenosti. Naglasila je važnost vraćanja samopouzdanja ženama nakon porođaja i osudila predrasude vezane za estetske zahvate na… »
Bogati Srbin podigao Jovanu Jeremić u vazduh, ona zavapila: "Pazi, bole me grudi!"

Bogati Srbin podigao Jovanu Jeremić u vazduh, ona zavapila: "Pazi, bole me grudi!"

Telegraf pre 10 sati
Jovana Jeremić otišla je kod Adama Adaktara u njegovu vilu na Dedinju gde su napravili haos. Čim ju je ugledao, "kralj obrva" podigao je u vazduh voditeljku i počeo da je baca, a ona ga je kroz smeh opomenula. - Pazi, bole me grudi, ja sam operisana -… »

Vesti dana »