Povezane vesti
Tramp doneo odluku: Evo ko bi mogao na čelo američke mornarice
Večernje novosti pre 22 sata
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je zvanično nominovao vršioca dužnosti ministra mornarice Hunga Caoa za stalnu funkciju na čelu tog ministarstva. Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon - Drago mi je što nominujem pravog ratnika, Hunga… »
Tramp "presekao": Ovo je novi čovek u Pentagonu
B92 pre 23 sata
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je zvanično nominovao vršioca dužnosti ministra mornarice Hunga Caoa za stalnu funkciju na čelu tog ministarstva. "Drago mi je što nominujem pravog ratnika, Hunga Caoa, da postane sledeći ministar… »
Tramp nominovao Hunga Caoa za ministra mornarice SAD
Politika pre 23 sata
Donald Tramp pohvalio Hunga Caoa da je „pravi ratnik“ za čelnika američke mornarice. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je zvanično nominovao vršioca dužnosti ministra mornarice Hunga Caoa za stalnu funkciju na čelu tog ministarstva… »
Tramp nominovao Hunga Caoa za ministra američke mornarice
Telegraf pre 23 sata
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je zvanično nominovao vršioca dužnosti ministra mornarice Hunga Caoa za stalnu funkciju na čelu tog ministarstva. "Drago mi je što nominujem pravog ratnika, Hunga Caoa, da postane sledeći ministar mornarice… »
Vesti dana »
Pretežno sunčano i toplo vreme u Srbiji, temperature do 33 stepena
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 21 povezana
Može da uključi kameru i mikrofon, snima ekran, a najvažniji je "nulti klik": Šta je Pegaz, najmoćniji špijunski softver na svetu na čijoj su se meti našli studenti i aktivisti
Nova pre 1 satjoš 8 povezanih
Konferencija o retkim bolestima: U Srbiji evidentirano 12.600 pacijenata
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih
Ekspo 2027: Dodeljen ugovor za konsultantske usluge kompaniji Arhi Nova d.o.o. Beograd
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih