Povezane vesti

Tramp doneo odluku: Evo ko bi mogao na čelo američke mornarice

Tramp doneo odluku: Evo ko bi mogao na čelo američke mornarice

Večernje novosti pre 22 sata
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je zvanično nominovao vršioca dužnosti ministra mornarice Hunga Caoa za stalnu funkciju na čelu tog ministarstva. Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon - Drago mi je što nominujem pravog ratnika, Hunga… »
Tramp "presekao": Ovo je novi čovek u Pentagonu

Tramp "presekao": Ovo je novi čovek u Pentagonu

B92 pre 23 sata
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je zvanično nominovao vršioca dužnosti ministra mornarice Hunga Caoa za stalnu funkciju na čelu tog ministarstva. "Drago mi je što nominujem pravog ratnika, Hunga Caoa, da postane sledeći ministar… »
Tramp nominovao Hunga Caoa za ministra mornarice SAD

Tramp nominovao Hunga Caoa za ministra mornarice SAD

Politika pre 23 sata
Donald Tramp pohvalio Hunga Caoa da je „pravi ratnik“ za čelnika američke mornarice. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je zvanično nominovao vršioca dužnosti ministra mornarice Hunga Caoa za stalnu funkciju na čelu tog ministarstva… »
Tramp nominovao Hunga Caoa za ministra američke mornarice

Tramp nominovao Hunga Caoa za ministra američke mornarice

Telegraf pre 23 sata
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je zvanično nominovao vršioca dužnosti ministra mornarice Hunga Caoa za stalnu funkciju na čelu tog ministarstva. "Drago mi je što nominujem pravog ratnika, Hunga Caoa, da postane sledeći ministar mornarice… »

Vesti dana »