Povezane vesti

Grudnjak i mrežasta haljina Sabalenke: Koga briga, meni se sviđa!

Grudnjak i mrežasta haljina Sabalenke: Koga briga, meni se sviđa!

Sport klub pre 5 sati
Prva teniserka sveta, Arina Sabalenka, reagovala je na komentare o svojoj mrežastoj modnoj kombinaciji u kojoj se pojavila na Otvorenom prvenstvu SAD. Mozzart – Važno je s kim igraš! Beloruskinja je izazvala reakcije pošto je u utorak nosila narandžastu… »
Mrežasta haljina Sabalenke napravila haos: "Koga briga, meni se sviđa"

Mrežasta haljina Sabalenke napravila haos: "Koga briga, meni se sviđa"

Nova pre 7 sati
Prva teniserka sveta Arina Sabalenka reagovala je na komentare navijača povodom njene providne mrežaste odevne kombinacije u kojoj je nastupila na US Openu u SAD. Nakon što su pojedini ljubitelji tenisa na društvenim mrežama ocenili da narandžasta Najki… »
Sabalenka u grudnjaku i mrežastoj haljini, odgovorila brutalno hejterima: “Koga briga”

Sabalenka u grudnjaku i mrežastoj haljini, odgovorila brutalno hejterima: “Koga briga”

Telegraf pre 8 sati
Prvoplasirana teniserka sveta Arina Sabalenka privukla je veliku pažnju na US Openu, ali ovoga puta razlog nije bio samo njen nastup na terenu. Beloruskinja je izazvala brojne komentare zbog neobične modne kombinacije koju je nosila tokom meča u utorak… »
Provokativna Sabalenka zapalila internet! Izazvala haos mrežastim stajlingom, pa hejterima brutalno zapušila usta! (foto…

Provokativna Sabalenka zapalila internet! Izazvala haos mrežastim stajlingom, pa hejterima brutalno zapušila usta! (foto…

Kurir pre 10 sati
Prva teniserka sveta, Arina Sabalenka, pojavila se na US openu u neobičnoj, mrežastoj kombinaciji i izazvala pravu buru među ljubiteljima tenisa. Arina Sabalenka definitivno je navikla da bude u centru pažnje, ali ovoga puta razlog nisu bili njeni… »

Vesti dana »