Povezane vesti
Našoj pevačici 18 godina stariji muž kupio 60 ari placa za rođendan: Njena izjava sve šokirala - "Ja sam ipak gradski tip…
Nova pre 20 sati
Vesna Đogani i Đole Đogani godinama važe za jedan od stabilnijih parova na domaćoj estradi, a pevačica je svojevremeno otkrila da ju je suprug za rođendan iznenadio poklonom kakav se ne dobija baš svakog dana. Umesto cveća, parfema ili bombonjere, Đole… »
"Cveće i bombonjere me ne interesuju!" Našoj pevačici 18 godina stariji muž kupio 60 ari placa za rođendan
Telegraf pre 1 dan
Vesna Đogani i Đole Đogani godinama važe za jedan od stabilnijih parova na estradi, a pevačica je svojevremeno otkrila kakav je nesvakidašnji poklon dobila od supruga za rođendan. Dok se za rođendane najčešće poklanjaju cveće, parfemi ili neki drugi… »
Vesti dana »
Tramp: Spreman sam za razgovor sa Putinom kada Moskva bude spremna za mirovni sporazum
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih
I danas tropski dan pred nama, temperatura do 33 stepena
Glas Zapadne Srbije pre 3 satajoš 20 povezanih
Rusija zatvara nemačke kulturne centre nakon odluke Berlina da zatvori Ruski dom
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih
Gradonačelnik Novog Sada o otkazivanju skupa: Nije strah i povlačenje, već odgovornost
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih
Požari na Stolovima i Goču pod kontrolom: Vatrogasci i helikopterske ekipe uklanjaju poslednja žarišta
Insajder pre 2 satajoš 12 povezanih