Povezane vesti
Našoj pevačici 18 godina stariji muž kupio 60 ari placa za rođendan: Njena izjava sve šokirala - "Ja sam ipak gradski tip…
Nova pre 20 dana
Vesna Đogani i Đole Đogani godinama važe za jedan od stabilnijih parova na domaćoj estradi, a pevačica je svojevremeno otkrila da ju je suprug za rođendan iznenadio poklonom kakav se ne dobija baš svakog dana. Umesto cveća, parfema ili bombonjere, Đole… »
"Cveće i bombonjere me ne interesuju!" Našoj pevačici 18 godina stariji muž kupio 60 ari placa za rođendan
Telegraf pre 21 dana
Vesna Đogani i Đole Đogani godinama važe za jedan od stabilnijih parova na estradi, a pevačica je svojevremeno otkrila kakav je nesvakidašnji poklon dobila od supruga za rođendan. Dok se za rođendane najčešće poklanjaju cveće, parfemi ili neki drugi… »
Vesti dana »
Danas promenljivo oblačno i tmurno, temperatura do 22 stepena.
Glas Zapadne Srbije pre 5 satijoš 36 povezanih
Šabić: Izbor predsednika Saveta REM je vrsta političkog dogovora zbog monitoringa medija u kampanji
Beta pre 18 minutajoš 24 povezane
Otac radnika poginulog u Lučanima predao Vučiću molbu za postavljanje spomen-ploče u fabrici
Beta pre 3 satajoš 12 povezanih
Nova cena grejanja u Beogradu od 1. oktobra? Beoelektrane uputile zahtev gradskom Sekretarijatu za energetiku
Nedeljnik pre 38 minutajoš 19 povezanih
Sinhua: Prelomni trenutak za stabilne odnose Kine i SAD
Serbian News Media pre 1 satjoš 13 povezanih