Povezane vesti
Žena je nedelju dana plaćala samo kešom: Posle nekoliko dana primetila je razliku u budžetu
Kurir pre 25 dana
Nije to bio finansijski eksperiment u kojem sam sebi zadala strogi budžet, već pokušaj da vidim da li će se moj odnos prema novcu promeniti ako ga ponovo počnem fizički držati u rukama. Kartično plaćanje se poslednjih godina toliko uvuklo u svakodnevicu… »
Nedelju dana je plaćala samo gotovinom. Ono što je primetila promenilo joj je odnos prema novcu.
Dnevnik pre 25 dana
Jedna žena odlučila je da sedam dana ne koristi karticu i da sve plaća gotovinom – od kafe i hrane do sitnih kupovina. Nije to bio finansijski eksperiment u kojem sam sebi zadala strogi budžet, već pokušaj da vidim da li će se moj odnos prema novcu… »
Nedelju dana plaćala sam samo gotovinom. Već nakon nekoliko dana primetila sam veliku razliku
Nova pre 25 dana
Jedne nedelje odlučila sam da sve plaćam gotovinom – i to zaista sve, od kafe i hrane, pa do sitnica o kojima inače gotovo da i ne razmišljamo. To nije bio finansijski eksperiment u kojem sam sebi zadala strogo ograničenje potrošnje, već pokušaj da vidim… »
Vesti dana »
Referendum u Švajcarskoj o strožoj definiciji vojne neutralnosti
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 23 povezane
Srbija – Holandija UŽIVO: Popravni! Paunović precrtao dvojicu
Sport klub pre 3 minutajoš 29 povezanih
Komisija utvrdila da pruga Niš-Brestovac nije bezbedna, Vučić najavljuje njeno brzo otvaranje
Rešetka pre 3 satajoš 2 povezane