Povezane vesti

Žena je nedelju dana plaćala samo kešom: Posle nekoliko dana primetila je razliku u budžetu

Žena je nedelju dana plaćala samo kešom: Posle nekoliko dana primetila je razliku u budžetu

Kurir pre 7 sati
Nije to bio finansijski eksperiment u kojem sam sebi zadala strogi budžet, već pokušaj da vidim da li će se moj odnos prema novcu promeniti ako ga ponovo počnem fizički držati u rukama. Kartično plaćanje se poslednjih godina toliko uvuklo u svakodnevicu… »
Nedelju dana je plaćala samo gotovinom. Ono što je primetila promenilo joj je odnos prema novcu.

Nedelju dana je plaćala samo gotovinom. Ono što je primetila promenilo joj je odnos prema novcu.

Dnevnik pre 6 sati
Jedna žena odlučila je da sedam dana ne koristi karticu i da sve plaća gotovinom – od kafe i hrane do sitnih kupovina. Nije to bio finansijski eksperiment u kojem sam sebi zadala strogi budžet, već pokušaj da vidim da li će se moj odnos prema novcu… »
Nedelju dana plaćala sam samo gotovinom. Već nakon nekoliko dana primetila sam veliku razliku

Nedelju dana plaćala sam samo gotovinom. Već nakon nekoliko dana primetila sam veliku razliku

Nova pre 10 sati
Jedne nedelje odlučila sam da sve plaćam gotovinom – i to zaista sve, od kafe i hrane, pa do sitnica o kojima inače gotovo da i ne razmišljamo. To nije bio finansijski eksperiment u kojem sam sebi zadala strogo ograničenje potrošnje, već pokušaj da vidim… »

Vesti dana »