Povezane vesti
Žena je nedelju dana plaćala samo kešom: Posle nekoliko dana primetila je razliku u budžetu
Kurir pre 7 sati
Nije to bio finansijski eksperiment u kojem sam sebi zadala strogi budžet, već pokušaj da vidim da li će se moj odnos prema novcu promeniti ako ga ponovo počnem fizički držati u rukama. Kartično plaćanje se poslednjih godina toliko uvuklo u svakodnevicu… »
Nedelju dana je plaćala samo gotovinom. Ono što je primetila promenilo joj je odnos prema novcu.
Dnevnik pre 6 sati
Jedna žena odlučila je da sedam dana ne koristi karticu i da sve plaća gotovinom – od kafe i hrane do sitnih kupovina. Nije to bio finansijski eksperiment u kojem sam sebi zadala strogi budžet, već pokušaj da vidim da li će se moj odnos prema novcu… »
Nedelju dana plaćala sam samo gotovinom. Već nakon nekoliko dana primetila sam veliku razliku
Nova pre 10 sati
Jedne nedelje odlučila sam da sve plaćam gotovinom – i to zaista sve, od kafe i hrane, pa do sitnica o kojima inače gotovo da i ne razmišljamo. To nije bio finansijski eksperiment u kojem sam sebi zadala strogo ograničenje potrošnje, već pokušaj da vidim… »
Vesti dana »
Umalo senzacija na EP: Šveđanke mučile Italijanke, pa poklekle posle drame
Kurir pre 32 minutajoš 36 povezanih
Zaplenjen ruski brod u Norveškoj, zaoštravanje odnosa i optužbe
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 44 povezane
Dron sa eksplozivom iznad Nemačke uzdrmao EU: Brisel upozorava na ruske hibridne napade
NIN pre 4 satijoš 36 povezanih
Protest u novosadskoj Gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj": Učenici, roditelji i profesori traže odgovore zbog otkaza
Euronews pre 2 satajoš 20 povezanih