Povezane vesti

Studentkinja iz Niša tvrdi da je bila meta špijunskog softvera: „Imali su pristup celom našem životu“

Studentkinja iz Niša tvrdi da je bila meta špijunskog softvera: „Imali su pristup celom našem životu“

Rešetka pre 37 minuta
Studenti iz Niša tvrde da je najmanje 14 članova studentskog pokreta bilo meta napada naprednim špijunskim softverom, a jedna od studentkinja, Milica iz Niša, kaže da su potencijalni napadači na taj način mogli da dobiju pristup praktično celom njenom… »
Studentkinja Jelena: Taj Pegazus u bilo kom trenutku može da vidi gde se nalazite, uđe u vaše poruke, dokumenta, aplikaciju..…

Studentkinja Jelena: Taj Pegazus u bilo kom trenutku može da vidi gde se nalazite, uđe u vaše poruke, dokumenta, aplikaciju..…

Nova pre 6 sati
Studentkinja Jelena Kontić je na konferenciji studenata u blokadi, na kojoj je rečeno da je ona bila jedna od žrtava prisluškivanja odnosno da je na njenom telefonu instaliran Pegazus bez njenog znanja, rekla da je to izgleda kao da je "vaš telefon u… »
Studentkinja: Prva sam žrtva Pegazusa u 2026. godini, narušena privatnost i bezbednost svih ljudi sa kojima sam komunicirala

Studentkinja: Prva sam žrtva Pegazusa u 2026. godini, narušena privatnost i bezbednost svih ljudi sa kojima sam komunicirala

Glas Zaječara pre 6 sati
Studentkinja Jelena Kontić je na konferenciji studenata u blokadi, na kojoj je rečeno da je Jelena bila jedna od žrtava prisluškivanja odnosno da je na njenom telefonu instaliran Pegazus bez njenog znanja, rekla da je to izgleda kao da je "vaš telefon u… »

N1 Info pre 6 sati
Studentkinja Jelena Kontić je na konferenciji studenata u blokadi, na kojoj je rečeno da je Jelena bila jedna od žrtava prisluškivanja odnosno da je na njenom telefonu instaliran Pegazus bez njenog znanja, rekla da je to izgleda kao da je "vaš telefon u… »

Vesti dana »