Povezane vesti

(Foto) "Hvala bogu što sam zakasnila na autobus" Prvo oglašavanje Srpkinje za kojom se danima tragalo u Nepalu: "Nismo bili…

(Foto) "Hvala bogu što sam zakasnila na autobus" Prvo oglašavanje Srpkinje za kojom se danima tragalo u Nepalu: "Nismo bili…

Blic pre 1 dan
Enisa i ostali putnici nisu odmah bili svesni razmera poplava niti broja žrtava Enisa se zahvalila svima koji su je tražili i izrazila saučešće porodicama žrtava Državljanka Srbije Enisa Leković iz Novog Pazara, za kojom se od 26. avgusta tragalo nakon… »
Javila se Enisa za kojom je porodica tragala posle poplava u Nepalu: "Hvala Bogu što sam zakasnila na autobus"

Javila se Enisa za kojom je porodica tragala posle poplava u Nepalu: "Hvala Bogu što sam zakasnila na autobus"

Telegraf pre 1 dan
Drugi autobus krenuo, a onda stiglo upozorenje. Novopazarka Enisa Leković, za kojom je porodica danima tragala nakon razornih poplava u Nepalu, prvi put se lično oglasila i otkrila šta joj se događalo od 26. avgusta, kada je sa njom izgubljen kontakt… »
Enisa Leković se javila i potvrdila da je bezbedna nakon poplava u Nepalu

Enisa Leković se javila i potvrdila da je bezbedna nakon poplava u Nepalu

RTV Novi Pazar pre 6 sati
Novopazarka Enisa Leković, za koju se prethodnih dana strahovalo da je nestala tokom katastrofalnih poplava u Nepalu, oglasila se na svom Instagram nalogu i potvrdila da je bezbedna. Leković je u emotivnoj objavi opisala dramatične trenutke tokom puta ka… »
Javila se Srpkinja koja je nestala tokom poplava u Nepalu: Poginulo više od 1.000 ljudi, ona otkrila kako je preživela

Javila se Srpkinja koja je nestala tokom poplava u Nepalu: Poginulo više od 1.000 ljudi, ona otkrila kako je preživela

Mondo pre 7 sati
Državljanka Srbije Enisa Leković iz Novog Pazara, koja je bila nestala tokom stravičnih bujičnih poplava u Nepalu, po prvi put se danas oglasila nakon nezapamćene katastrofe koja je pogodila Nepal. Opisala je kako joj je izgledao život od 26. avgusta… »
"Zakasnila sam na autobus i izbegla katastrofu": Oglasila se Enisa iz Srbije o tragediji u Nepalu FOTO

"Zakasnila sam na autobus i izbegla katastrofu": Oglasila se Enisa iz Srbije o tragediji u Nepalu FOTO

B92 pre 9 sati
Novopazarka Enisa Leković, za kojom je porodica danima tragala nakon razornih poplava u Nepalu, prvi put se lično oglasila i otkrila šta joj se događalo od 26. avgusta, kada je sa njom izgubljen kontakt. Kako je objasnila, splet okolnosti verovatno ju je… »

Vesti dana »