Povezane vesti
"Zaustavila me policija" Novi učesnik Elite 10 o problemu sa zakonom: "Upravo su mi zaplenili auto!"
Telegraf pre 16 sati
Učesnik "Elite 10" Dejan Nikolić danas se pojavio na lekarskom pregledu pred ulazak u novu sezonu rijalitija, a tom prilikom otkrio je da je imao neprijatnost sa policijom. Dejan je pred pripadnicima sedme sile ispričao da su mu policajci zaplenili… »
(Video) "ulazim da se osvetim bivšem": Nova učesnica "Elite 10" najavila veliki obračun: "Dužan mi je pare, uhvatila sam ga u…
Blic pre 17 sati
Radojka Jovanović je nova učesnica rijalitija 'Elita 10' i ulazi da napravi šou. Radojka želi da kroz učešće pokaže devojkama da ne dozvole da ih muškarci iskorišćavaju. Radojka Jovanović nova je učesnica "Elite 10", koju je naša ekipa uhvatila na… »
"Dala sam mu 5.000 evra, a on me prevario" Nova učesnica "Elite 10" raskrinkava bivšeg: "Ulazim da se osvetim"
Telegraf pre 17 sati
Radojka Jovanović nova je učesnica "Elite 10", koja se danas pojavila na lekarskom pregledu neposredno pred ulazak u novu sezonu rijalitija, koja počinje 5. septembra. Radojka je tom prilikom otkrila da u rijaliti ulazi prvenstveno zbog zabave i dobre… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran upozorio SAD da Izrael ne napada greben u južnom Libanu koji drži Hezbolah
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih
Sunčano i toplo, ali onda stiže promena vremena: Evo kada se očekuju kiša i pljuskovi
NIN pre 3 satajoš 20 povezanih
Rusija zatvara nemačke kulturne centre nakon odluke Berlina da zatvori Ruski dom
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih
Mićin: Odlaganje skupa državnički čin, Vučić pokazao odgovornost prema svim građanima
Euronews pre 1 satjoš 12 povezanih