Povezane vesti

"Tražio mi je lokaciju da dođe" Haos pre Elite 10! Gastoz slao preteće poruke novom učesniku zbog Anđele

"Tražio mi je lokaciju da dođe" Haos pre Elite 10! Gastoz slao preteće poruke novom učesniku zbog Anđele

Telegraf pre 1 dan
Rijaliti "Elita 10" još nije ni počeo, a već je došlo do prve drame koja je privukla pažnju javnosti. Budući učesnik Veljko Petković, poznatiji kao Mali Velja, otkrio je detalje kontakta sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, dečkom Anđele Đuričić. Sve je… »
Haos pre početka Elite 10! Gastoz slao preteće poruke novom učesniku, tražio mu lokaciju zbog Anđele Đuričić: "Profesionalniji…

Haos pre početka Elite 10! Gastoz slao preteće poruke novom učesniku, tražio mu lokaciju zbog Anđele Đuričić: "Profesionalniji…

Blic pre 1 dan
Rijaliti šou 'Elita 10' još nije počeo, a već je izbio skandal oko budućeg učesnika Veljka Petkovića, poznatog kao Mali Velja. Drama je nastala pošto je Mali Velja izjavio da je Anđela Đuričić najlepša učesnica, što je iznerviralo njenog dečka Gastoza… »
"Tražio mi je broj, pa lokaciju..." Gastoz pretio novom učesniku, a sve zbog Anđele Đuričić: Svi detalji drame!

"Tražio mi je broj, pa lokaciju..." Gastoz pretio novom učesniku, a sve zbog Anđele Đuričić: Svi detalji drame!

Kurir pre 1 dan
Budući učesnik " Elite 10" podigao je veliku prašinu izjavom da mu se dopada Anđela Đuričić, što je njenog dečka Gastoza očigledno veoma razljutilo. - Ja sam Mali Velja, dolazim iz Beograda, Veljko Petković, imam 19 godina, r adio sam u gradskoj čistoći… »

Vesti dana »