Povezane vesti

Tramp rekao da je spreman da se ponovo sastane sa Putinom

Tramp rekao da je spreman da se ponovo sastane sa Putinom

N1 Info pre 4 sati
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) izjavio je večeras da je spreman da brzo organizuje još jedan sastanak sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom, ali samo kada se pojavi izgled za rešenje rata u Ukrajini, prenela je britanska agencija Rojters… »
Tramp: Sastanak sa Putinom kada rat bude pri kraju

Tramp: Sastanak sa Putinom kada rat bude pri kraju

Politika pre 4 sati
Tramp je rekao da bi sastanak sa Putinom mogao da bude organizovan „odmah”, ali da bi radije sačekao da rat bude blizu završetka. VAŠINGTON – Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da želi da se sastane sa ruskim… »
Tramp: Spreman sam da se ponovo sastanem sa Putinom

Tramp: Spreman sam da se ponovo sastanem sa Putinom

Nova pre 5 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je večeras da je spreman da brzo organizuje još jedan sastanak sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom, ali samo kada se pojavi izgled za rešenje rata u Ukrajini, prenela je britanska agencija Rojters. Na pitanje o… »
Tramp želi sastanak sa Putinom! Otkrio i kada će se desiti, pa ponovo nabrajao koliko ratova je okončao

Tramp želi sastanak sa Putinom! Otkrio i kada će se desiti, pa ponovo nabrajao koliko ratova je okončao

Blic pre 5 sati
Naglasio je da želi dobre odnose sa Rusijom, Ukrajinom i svim državama Tramp je ponovio tvrdnju da je uspeo da zaustavi osam ratova Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da želi da se sastane sa ruskim predsednikom… »
Revolucionarna strategija za broj 9 Tramp: Želim da se sastanem sa Putinom kada rat bude pri kraju "Ja sam zaustavio osam…

Revolucionarna strategija za broj 9 Tramp: Želim da se sastanem sa Putinom kada rat bude pri kraju "Ja sam zaustavio osam…

Dnevnik pre 5 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da želi da se sastane sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom kada rat u Ukrajini bude "pri kraju" i kada bude postojala mogućnost za postizanje mirovnog sporazuma. "Želim to da… »
Tramp: "Želim da se sastanem sa Putinom"

Tramp: "Želim da se sastanem sa Putinom"

B92 pre 5 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da želi da se sastane sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom kada rat u Ukrajini bude "pri kraju" i kada bude postojala mogućnost za postizanje mirovnog sporazuma. "Želim to da… »
Tramp želi novi sastanak sa Putinom nakon završetka sukoba u Ukrajini

Tramp želi novi sastanak sa Putinom nakon završetka sukoba u Ukrajini

Sputnik pre 7 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da očekuje novi samit sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom kada se završi sukob u Ukrajini. On je dodao da održava redovan dijalog i sa ruskim predsednikom i sa Vladimirom Zelenskim. „Sarađujem sa obojicom… »
Novi posrednik iz Jerusalima: Patrijarh Teofil želi za isti sto sa Putinom i Zelenskim

Novi posrednik iz Jerusalima: Patrijarh Teofil želi za isti sto sa Putinom i Zelenskim

Sputnik pre 14 sati
Jerusalimski patrijarh Teofil III izjavio je da želi da se sastane sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i Vladimirom Zelenskim i da posreduje u rešavanju sukoba u Ukrajini. Patrijarh je ruskog predsednika nazvao verujućim pripadnikom Pravoslavne… »

Vesti dana »