Povezane vesti

Britanski list o špijuniranju studenata: Kako su njihovi uređaji zaraženi Pegasusom i NoviSpyom

Britanski list o špijuniranju studenata: Kako su njihovi uređaji zaraženi Pegasusom i NoviSpyom

Nova pre 3 dana
Više od deset studenata i pripadnika opozicije u Srbiji bilo je meta špijunskog softvera od početka godine, što predstavlja najveći dokumentovani talas takvog nadzora u ovoj zemlji, piše danas Financial Times (FT). U najmanje jednom slučaju, koji su… »
FT o špijuniranju u Srbiji: Kako su uređaji studenata i aktivista zaraženi Pegasusom i NoviSpyom

FT o špijuniranju u Srbiji: Kako su uređaji studenata i aktivista zaraženi Pegasusom i NoviSpyom

N1 Info pre 3 dana
Više od deset studenata i pripadnika opozicije u Srbiji bilo je meta špijunskog softvera od početka godine, što predstavlja najveći dokumentovani talas takvog nadzora u ovoj zemlji, piše danas Financial Times (FT). U najmanje jednom slučaju, koji su… »
Kako su mi instalirali špijunski softver Pegasus: Piše Igor Božić

Kako su mi instalirali špijunski softver Pegasus: Piše Igor Božić

Nova pre 3 dana
U avgustu 2023. godine, neposredno uoči početka predizborne kampanje, na moj telefon instaliran je špijunski softver Pegasus. U tom trenutku bio sam direktor programa N1 Srbija. Da sam bio meta ove vrste nadzora saznao sam tek godinu dana kasnije… »

Vesti dana »