Povezane vesti

Ana Nikolić ulazi u "Elitu 10": Slikala se sa Mitrovićkom, pa joj tražila krevet pored Miljane Kulić

Ana Nikolić ulazi u "Elitu 10": Slikala se sa Mitrovićkom, pa joj tražila krevet pored Miljane Kulić

Mondo pre 1 dan
Pevačica Ana Nikolić iznenadila je sve objavom na Instagramu. Naime, ona se fotografisala sa Milicom Mitrović, te najavila svoj ulazak u "Elitu 10", koja startuje već u subotu. Pogledajte fotogarije Ane Nikolić sa nastupa: "Ulazim u Elitu 10, samo što… »
"Ulazim u Elitu 10" Ana Nikolić objavila sliku sa Milicom Mitrović: "Neka me čeka krevet pored Miljane"

"Ulazim u Elitu 10" Ana Nikolić objavila sliku sa Milicom Mitrović: "Neka me čeka krevet pored Miljane"

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Ana Nikolić iznenadila je javnost objavom na Instagramu, gde je najavila svoj ulazak u "Elitu 10", koja počinje već u subotu. Ana se tom prilikom fotografisala sa Milicom Mitrović, suprugom čelnika Pinka Željka Mitrovića. - Ulazim u Elitu 10… »
"Ulazim u elitu 10! Krevet pored Miljane" Ana Nikolić tik pred početak rijalitija podelila sliku sa Milicom Mitrović: "Idem…

"Ulazim u elitu 10! Krevet pored Miljane" Ana Nikolić tik pred početak rijalitija podelila sliku sa Milicom Mitrović: "Idem…

Blic pre 1 dan
U objavi je označila Milicu Mitrović, suprugu Željka Mitrovića. Dodala je da želi da njen krevet bude pored Miljaninog u "Eliti 10". Pevačica Ana Nikolić iznenadila je sve objavom na Instagramu. Slikala se sa Milicom Mitrović, te najavila svoj ulazak u… »
Ana Nikolić ulazi u Elitu 10?! Pevačica pred početak rijalitija objavila sliku sa Milicom Mitrović i šokirala: Neka me čeka…

Ana Nikolić ulazi u Elitu 10?! Pevačica pred početak rijalitija objavila sliku sa Milicom Mitrović i šokirala: Neka me čeka…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Ana Nikolić ponovo je privukla pažnju javnosti, ovog puta objavom na Instagramu. Ana je podelila fotografiju sa Milicom Mitrović i tom prilikom otkrila da će se uskoro pridružiti učesnicima " Elite 10", čiji je početak zakazan za subotu. "Ulazim… »

Vesti dana »