Povezane vesti

"Da sam na mestu porodice, ne bih ih prihvatio nazad": Tramp žestoko opleo po Hariju i Megan po odlasku iz SAD

"Da sam na mestu porodice, ne bih ih prihvatio nazad": Tramp žestoko opleo po Hariju i Megan po odlasku iz SAD

B92 pre 6 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da mu je drago što su britanski princ Hari i njegova supruga Megan Markl napustili Sjedinjene Američke Države i vratili se u Veliku Britaniju. Tramp je dodao da ih, da je na mestu… »
Tramp: Drago mi je što su Hari i Megan napustili SAD, nisam njihov obožavalac

Euronews pre 5 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da mu je drago što su britanski princ Hari i njegova supruga Megan Markl napustili Sjedinjene Američke Države i vratili se u Veliku Britaniju, dodajući da ih, da je na mestu britanske… »

Politika pre 5 sati
„Mislim da su se prema kraljevskoj porodici odnosili s velikim nepoštovanjem, to mi se nije dopadalo”– rekao je Tramp novinarima u Ovalnom kabinetu. VAŠINGTON – Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da mu je drago što su… »
Tramp oštro o Hariju i Megan: "Nikda nisam bio njihov fan, nisu poštovali englesku kraljicu"

Tramp oštro o Hariju i Megan: "Nikda nisam bio njihov fan, nisu poštovali englesku kraljicu"

Kurir pre 7 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da mu je drago što su princ Hari i Megan Markl napustili Sjedinjene Američke Države i preselili se u Veliku Britaniju. Govoreći o vojvodi i vojvotkinji od Saseksa, Tramp je poručio da nikada nije bio njihov… »

Vesti dana »