Povezane vesti

"Srećna sam što sam živa": Slavna atletičarka i olimpijska šampionka preživela sudar, zadobila potres mozga

"Srećna sam što sam živa": Slavna atletičarka i olimpijska šampionka preživela sudar, zadobila potres mozga

Nova pre 14 sati
Olimpijska šampionka u skoku udal, američka atletičarka Tara Dejvis-Vudhol, rekla je danas da je „srećna i blagoslovena što je živa“, nakon što je doživela saobraćajnu nesreću. Dejvis-Vudhol je prošle sedmice, dok je išla na trening, doživela saobraćajnu… »
Olimpijska šampionka u skoku udalj srećna što je živa posle saobraćajne nesreće

Olimpijska šampionka u skoku udalj srećna što je živa posle saobraćajne nesreće

Radio sto plus pre 14 sati
Dejvis-Vudhol je prošle sedmice dok je išla na trening doživela saobraćajnu nesreću, kada je udarila glavu i dobila jak potres mozga. Aktuelna svetska šampionka rekla je da od nesreće nije bila u stanju da trenira. “Na sreću, prošla sam bez težih… »
Jeziva nesreća olimpijske šampionke: Tara Dejvis-Vudhol udarila glavom, pod znakom pitanja nastup u Budimpešti

Jeziva nesreća olimpijske šampionke: Tara Dejvis-Vudhol udarila glavom, pod znakom pitanja nastup u Budimpešti

Kurir pre 14 sati
Tara Dejvis-Vudhol je prošle sedmice dok je išla na trening doživela saobraćajnu nesreću, kada je udarila glavu i dobila jak potres mozga. Aktuelna svetska šampionka rekla je da od nesreće nije bila u stanju da trenira. "Na sreću, prošla sam bez težih… »

Vesti dana »