Povezane vesti

"U Srbiji mimo zakona prisluškivan sam samo ja", Vučić: "To su radili i kad sam postao predsednik" (video)

"U Srbiji mimo zakona prisluškivan sam samo ja", Vučić: "To su radili i kad sam postao predsednik" (video)

Blic pre 2 dana
Vučić posećuje JP "Adica" u Adi i poljoprivredno gazdinstvo Petrović u Čoki. Planiran je i obilazak vinarije "Čoka" i Udruženja obolelih od multiple skleroze u Novom Kneževcu Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u poseti Severnobanatskom okrugu… »
Vučić o novcu za građane i privredu! Penzionerima do 35.000 dinara, sledi povećanje penzija, država ulaže i u nova radna…

Vučić o novcu za građane i privredu! Penzionerima do 35.000 dinara, sledi povećanje penzija, država ulaže i u nova radna…

Blic pre 2 dana
Obilazak započinje u preduzeću 'Artis 1973' u Ruskom Selu kod Kikinde Vučić će potom posetiti JP 'Adica' u Adi i poljoprivredno gazdinstvo Petrović u Čoki Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u poseti Severnobanatskom okrugu. Predsednik Vučić… »
Vučić otkrio kada će telo Ratka Mladića biti dopremljeno u Srbiju

Vučić otkrio kada će telo Ratka Mladića biti dopremljeno u Srbiju

Blic pre 2 dana
Telo Ratka Mladića je preuzeto i trebalo bi da u kasnim popodnevnim satima stigne u Srbiju Država će pružiti logističku i transportnu podršku Porodica Ratka Mladića daće tačno obaveštenje o vremenu i mestu sahrane. Koliko sam ja dobio informaciju, telo… »
Avion s tijelom Ratka Mladića sletio na aerodrom u Beogradu

Avion s tijelom Ratka Mladića sletio na aerodrom u Beogradu

Slobodna Evropa pre 2 dana
Avion s tijelom Ratka Mladića, osuđenog za genocid i ratne zločine u Bosni i Hercegovini, sletio je u četvrtak na beogradski aerodrom Nikola Tesla, javila je Radio-televizija Srbije. U avionu kojim je iz Haga dopremljeno tijelo Mladića bili su njegov… »
Vučić sutra u Subotici i na Paliću, tokom prepodneva moguće otežano odvijanje saobraćaja

Vučić sutra u Subotici i na Paliću, tokom prepodneva moguće otežano odvijanje saobraćaja

Subotica.com pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra, 4. septembra, u poseti Severnobačkom okrugu, a prvi deo programa biće posvećen Paliću i Subotici. Zbog posete i mera obezbeđenja, tokom prepodnevnih časova na pojedinim saobraćajnicama u gradu i na… »
Telo generala Mladića stiže večeras u Srbiju Predsednik Vučić podelio najnovije informacije

Telo generala Mladića stiže večeras u Srbiju Predsednik Vučić podelio najnovije informacije

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je, prema informacijama koje je dobio, telo generala Ratka Mladića preuzeto u Hagu i da bi trebalo u kasnim popodnevnim satima da stigne u Srbiju. „Koliko sam ja dobio informaciju, telo je… »
Predsednik danas u severnobanatskom okrugu Vučić obilazi Kikindu, Adu, Čoku i Novi Kneževac

Predsednik danas u severnobanatskom okrugu Vučić obilazi Kikindu, Adu, Čoku i Novi Kneževac

Dnevnik pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas Severnobanatski okrug, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. Prema programu posete, sa početkom u 11.30 časova predviđen je obilazak preduzeća „Artis 1973“ u Ruskom Selu… »
(Foto) Telo Ratka Mladića stiglo u Srbiju: Posmrtni ostaci dopremljeni na VMA gde će biti obavljena obdukcija

(Foto) Telo Ratka Mladića stiglo u Srbiju: Posmrtni ostaci dopremljeni na VMA gde će biti obavljena obdukcija

Newsmax Balkans pre 1 dan
Telo generala Ratka Mladića dopremljeno je na Vojnomedicinsku akademiju (VMA) gde će biti obavljena obdukcija, potvrdio je zamenik načelnika VMA Ivan Leković. On je rekao da će svi nalazi, kako obdukcije, tako i svih analiza i pretraga, u najskorijem… »
Telo Ratka Mladića prebačeno na VMA

Telo Ratka Mladića prebačeno na VMA

Vreme pre 1 dan
Telo Ratka Mladića prevezeno je sa aerodroma na Vojnomedicinsku akademiju. Prema procenama bezbednosnih službi, na sahrani bi mogao da bude veliki broj građana. Avion Vlade Srbije sa telom Ratka Mladića sleteo je na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“… »
Vučić: Odmah kreće da se radi put od Nakova do Mokrina, uskoro druga faza obnove bolnice u Kikindi

Vučić: Odmah kreće da se radi put od Nakova do Mokrina, uskoro druga faza obnove bolnice u Kikindi

RTS pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u poseti je Severnobanatskom okrugu. Vučić je rekao da će za tri, četiri dana javnost biti obaveštena koliko će iznositi najavljeno povećanje plata i penzija. Izveštaj Jelene Baranin Vučić najavio ulaganja u škole u… »
Vučić u petak obilazi Severnobački okrug: Posetiće Palić, Suboticu i Bačku Topolu

Vučić u petak obilazi Severnobački okrug: Posetiće Palić, Suboticu i Bačku Topolu

Euronews pre 1 dan
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetiće Severnobački okrug, u petak, 4. septembra, navodi se u saopštenju Službe za saradnju sa medijima predsednika Republike. Nakon posete porodici Čupić na Paliću u 10 časova, predsednik Vučić će obići… »
Lončar: Više od 70 odsto pacijenata sa multipla sklerozom prima najsavremeniju terapiju

Lončar: Više od 70 odsto pacijenata sa multipla sklerozom prima najsavremeniju terapiju

N1 Info pre 1 dan
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio jeda više od 70 odsto pacijenata sa multipla sklerozom prima najsavremeniju terapiju za tu bolest. Rekao je da se u Srbiji leči više od 9.000 pacijenata od MS i da svi dobijaju terapiju preko Fonda za zdravstveno… »
Avion sa telom generala Mladića na putu iz Haga ka Srbiji

Avion sa telom generala Mladića na putu iz Haga ka Srbiji

Euronews pre 1 dan
Avion sa telom generala Ratka Mladića na putu je iz Haga ka Srbiji, nakon što ga je njegov sin Darko preuzeo u Hagu. Zajedno sa sinom generala, u Hag su otputovali i unuka Anastasija, i generalovi pratioci u ratu, podoficiri Vojske Republike Srpske Zoran… »
U Kliničkom centru Srbije biće otvoren poseban centar za obolele od multiple skleroze

U Kliničkom centru Srbije biće otvoren poseban centar za obolele od multiple skleroze

Blic pre 1 dan
Centar će biti otvoren 10. septembra Vučić je rekao da mu je drago što je uvedena terapija, koja leči bolest i do 70 odsto Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u Univerzitetskom kliničkom centru Srbije (KCS) biti otvoren poseban… »
Telo Ratka Mladića preuzela porodica: Uskoro poleću za Beograd

Telo Ratka Mladića preuzela porodica: Uskoro poleću za Beograd

Mondo pre 1 dan
Telo Ratka Mladića preuzeo je njegov sin Darko Mladić i uskoro se očekuje da polete za Beograd, saznaje " Informer". Sa njim su u pratnji i dvojica podoficira koji su za vreme svoje vojne službe bili lični pratioci Mladića - Zoran Trnić i Đorđe… »
Vučić obišao sever Banata: Od poljoprivrede i vina do puteva i velikih planova - "Mašine kreću sutra"

Vučić obišao sever Banata: Od poljoprivrede i vina do puteva i velikih planova - "Mašine kreću sutra"

B92 pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je danas u poseti Severnobanatskom okrugu. Tokom posete, on je obišao preduzeća i gazdinstva, ali i razgovarao sa građanima o njihovim problemima. Sve ste to mogli da pratite UŽIVO na našem blogu:… »
Predsednik Srbije probao ovo vino: Njegove reči o čuvenoj vinariji iznenadile sve

Predsednik Srbije probao ovo vino: Njegove reči o čuvenoj vinariji iznenadile sve

Telegraf pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas vinariju "Čoka", u okviru posete Severnobanatskom okrugu i tom prilikom rekao da bi ta vinarija, sem vina koja mogu dobro da prođu na tržištu, trebalo da proizvede jedno premijum vino koje bi postalo… »
Predsednik Srbije: Telo Ratka Mladića je preuzeto i u kasnim popodnevnim satima bi trebalo da stigne u Srbiju

Predsednik Srbije: Telo Ratka Mladića je preuzeto i u kasnim popodnevnim satima bi trebalo da stigne u Srbiju

Insajder pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je telo preminulog generala Vojske Republike Srpske Ratka Mladića, osuđenog u Hagu za genocid i ratne zločine, preuzeto i da bi trebalo danas da stigne u Srbiju. Foto: Srđan Ilić Dodao je da su… »
Vučić u Severnobanatskom okrugu: Srećan sam što je Stojan Radenović prihvatio da bude na listi koju ću da vodim

Vučić u Severnobanatskom okrugu: Srećan sam što je Stojan Radenović prihvatio da bude na listi koju ću da vodim

Euronews pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je posetu Severnobanatskom okrugu obilaskom preduzeća “Artis 1973“ u Ruskom Selu, naselju u Kikindi. Vučića je u Ruskom Selu dočekao veliki broj građana, kao i predstavnici preduzeća "Artis 1973", koje se bavi… »
Vučić: Telo Ratka Mladića stiže u Srbiju

Vučić: Telo Ratka Mladića stiže u Srbiju

Danas pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je telo generala Ratka Mladića preuzeto, te da u kasnim popodnevnim satima stiže u Srbiju. „Telo Ratka Mladića preuzeto je i u kasnim popodnevnim satima stiže u Srbiju“, rekao je on tokom obilaska… »
"Biće desetina hiljada prisutnih na sahrani": Preuzeto telo Ratka Mladića, poznato i kada stiže u Srbiju

"Biće desetina hiljada prisutnih na sahrani": Preuzeto telo Ratka Mladića, poznato i kada stiže u Srbiju

Mondo pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara, rekao da se očekuje da telo Ratka Mladića u kasnim popodnevnim satima stigne u Srbiju. "Verujem da će porodica Ratka Mladića objaviti sve informacije, ali prema mojim poslednjim… »
Telo generala Mladića preuzeto, kasno popodne trebalo bi da stigne u Srbiju

Telo generala Mladića preuzeto, kasno popodne trebalo bi da stigne u Srbiju

RTV pre 1 dan
KIKINDA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je, prema informacijama koje je dobio, telo generala Ratka Mladića preuzeto u Hagu i da bi trebalo u kasnim popodnevnim satima da stigne u Srbiju. "Koliko sam ja dobio informaciju, telo je… »
Vučić: Preuzeto Mladićevo telo, na sahrani se očekuju desetine hiljada ljudi

Glas Zaječara pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je telo preminulog generala Vojske Republike Srpske Ratka Mladića, osuđenog u Hagu za genocid i ratne zločine, preuzeto i da bi trebalo danas da stigne u Srbiju. Dodao je da su procene bezbednosnih… »

Nedeljnik pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je telo preminulog generala Vojske Republike Srpske Ratka Mladića, osuđenog u Hagu za genocid i ratne zločine, preuzeto i da bi trebalo danas da stigne u Srbiju. Dodao je da su procene bezbednosnih… »
Vučić: Preuzeto Mladićevo telo, na sahrani se očekuju desetine hiljada ljudi, obezbedićemo sve

Vučić: Preuzeto Mladićevo telo, na sahrani se očekuju desetine hiljada ljudi, obezbedićemo sve

Serbian News Media pre 1 dan
Telo Ratka Mladića preuzeto u Hagu: Evo kada bi trebalo da stigne u Srbiju

Telo Ratka Mladića preuzeto u Hagu: Evo kada bi trebalo da stigne u Srbiju

NIN pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je, prema informacijama koje je dobio, telo Ratka Mladića preuzeto u Hagu i da bi trebalo u kasnim popodnevnim satima da stigne u Srbiju. "Koliko sam ja dobio informaciju, telo je preuzeto i u kasnim… »
Telo generala Mladića preuzeto, u kasnim popodnevnim satima bi trebalo da stigne u Srbiju

Telo generala Mladića preuzeto, u kasnim popodnevnim satima bi trebalo da stigne u Srbiju

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Naime, Vučić je naglasio da pred domaćim bezbednosnim službama stoji izuzetno zahtevan posao, s obzirom na to da se procene BIA i drugih nadležnih organa kreću u rasponu od nekoliko desetina hiljada ljudi koji se očekuju na ispraćaju, zbog čega je… »
‘Preuzeto telo Mladića, pomoći ćemo porodici oko sahrane’: Vučić

Južne vesti pre 1 dan
Andrej Čukić/EPA/Shutterstock Grafit sa likom Mladića na banderi u Beogradu Ratko Mladić je i dalje glavna tema na Balkanu, danima posle njegove smrti u zatvoru Haškog tribunala u kojem je ranije osuđen na doživotnu robiju po optužbi za ratne zločine i… »
Vučić: Telo generala Mladića preuzeto, u kasnim popodnevnim satima trebalo bi da stigne u Srbiju

Vučić: Telo generala Mladića preuzeto, u kasnim popodnevnim satima trebalo bi da stigne u Srbiju

Euronews pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je, prema informacijama koje je dobio, telo generala Ratka Mladića preuzeto u Hagu i da bi trebalo u kasnim popodnevnim satima da stigne u Srbiju. "Koliko sam ja dobio informaciju, telo je preuzeto i… »
Preuzeto telo Ratka Mladića, danas stiže u Srbiju

Preuzeto telo Ratka Mladića, danas stiže u Srbiju

Radio 021 pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je telo preminulog Ratka Mladića preuzeto i da bi trebalo danas da stigne u Srbiju. Dodao je da su procene bezbednosnih organizacija da će na sahrani biti desetine hiljada građana i da će država… »

Danas pre 1 dan
Ratko Mladić je i dalje glavna tema na Balkanu, danima posle njegove smrti u zatvoru Haškog tribunala u kojem je ranije osuđen na doživotnu robiju po optužbi za ratne zločine i genocid tokom rata u Bosni i Hercegovini (BiH) 1990-ih. U istoj zemlji, koju… »

N1 Info pre 1 dan
Evropski zeleni: EPP mora da isključi Vučićevu partiju zbog slavljenja ratnog zločinca

Evropski zeleni: EPP mora da isključi Vučićevu partiju zbog slavljenja ratnog zločinca

REUC pre 1 dan
Evropska zelena partija pozvala je danas Evropsku narodnu partiju (EPP) da prekine saradnju sa Srpskom naprednom strankom Aleksandra Vučića posle najava da bi nekadašnji komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić, osuđen za genocid, mogao da bude… »
Odmah da se radi put od Nakova do Mokrina, uskoro druga faza bolnice u Kikindi

Odmah da se radi put od Nakova do Mokrina, uskoro druga faza bolnice u Kikindi

RTV pre 1 dan
KIKINDA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas u Ruskom selu kod Kikinde da će odmah krenuti da se radi put od Nakova do Mokrina, da će uskoro početi i druga faza rekonstrukcije i izgradnje bolnice u Kikindi, kao i da se planira i gradnja… »
Vučić: Zabrinut sam zbog najavljenog marša u Prištini, najavljuju nasilje ako Tači ne bude oslobođen

Vučić: Zabrinut sam zbog najavljenog marša u Prištini, najavljuju nasilje ako Tači ne bude oslobođen

RTS pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je zabrinut zbog skupa pod nazivom "marš za slobodu", koje je najavljen za 12. septembar u Prištini, nekoliko dana pred izricanje presude nekadašnjem vođi tzv. OVK Hašimu Tačiju, i dodao da iz Prištine… »
Vučić iz Ruskog sela: Izuzetno me brinu odnosi između Rusije i Nemačke

Vučić iz Ruskog sela: Izuzetno me brinu odnosi između Rusije i Nemačke

Sputnik pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga izuzetno brinu odnosi između Rusije i Nemačke. "Ratni sukobi i tenzije su sve veće i kad su tenzije sve veće onda vam je jasno gde sve to ide. Veoma sam zabrinut i zbog cene gasa i zbog cene… »

Evropska zelena partija pozvala je danas Evropsku narodnu partiju (EPP) da prekine saradnju sa Srpskom naprednom strankom Aleksandra Vučića posle najava da bi nekadašnji komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić, osuđen za genocid, mogao da bude… »
Vučić: Preuzeto telo Ratka Mladića u Hagu, u kasnim popodnevnim satima trebalo bi da stigne u Srbiju

Vučić: Preuzeto telo Ratka Mladića u Hagu, u kasnim popodnevnim satima trebalo bi da stigne u Srbiju

RTS pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je, prema informacijama koje je dobio, telo Ratka Mladića preuzeto u Hagu i da bi u kasnim popodnevnim satima trebalo da stigne u Srbiju. Aleksandar Vučić je, tokom posete Adi, rekao da očekuje da će… »
Vučić: Zabrinut sam zbog marša u Prištini, najavljuju nasilje ako Tači ne bude oslobođen

Vučić: Zabrinut sam zbog marša u Prištini, najavljuju nasilje ako Tači ne bude oslobođen

Euronews pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zabrinut zbog skupa pod nazivom ''Marš za slobodu'', koje je najavljen za 12. septembar u Prištini, nekoliko dana pred izricanje presude nekadašnjem vođi tzv. OVK Hašimu Tačiju, i dodao da iz… »
Evropski Zeleni pozvali kolege iz EPP da isključe SNS

Evropski Zeleni pozvali kolege iz EPP da isključe SNS

Glas Zaječara pre 1 dan
Evropska zelena partija pozvala je danas kolege iz Evropske narodne partije da okončaju saradnju sa Srpskom naprednom strankom (SNS) Aleksandra Vučića i tu stranku isključe iz pridruženog članstva. Zeleni su podsetili na izjavu ministra pravde Srbije… »
Jovanović (Novi DSS): Sramna Vučićeva reakcija na smrt generala Mladića

Beta pre 1 dan
Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Jovanović izjavio je danas da će general Ratko Mladić ostati upamćen kao heroj i kao neko ko je preuzeo odgovornost kada, kako je naveo, to mnogi nisu hteli i sa svojom vojskom je stvorio… »

Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Jovanović izjavio je danas da će general Ratko Mladić ostati upamćen kao heroj i kao neko ko je preuzeo odgovornost kada, kako je naveo, to mnogi nisu hteli i sa svojom vojskom je stvorio… »

Radio sto plus pre 1 dan
Jovanović je ukazao je da je “sramna reakcija Aleksandra Vučića na smrt generala Mladića”, pošto smatra da je “mudro ćutati i ne vređati bošnjački narod, a ustvari je samo kukavica koja ne sme ništa da kaže”. Predsednik Novog DSS je u podkastu “Hajde da… »

Pravo u centar pre 1 dan
Vučić danas obilazi šest mesta u Severnobanatskom okrugu

Vučić danas obilazi šest mesta u Severnobanatskom okrugu

RINA pre 1 dan
KIKINDA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će obići Severnobanatski okrug, gde će posetiti Rusko Selo, Adu, Čoku, Novi Kneževac i Trešnjevac u opštini Kanjiža, prenosi Kurir. Prema programu posete, Vučić će u 11.30 časova obići preduzeće „Artis… »
Da li predsednik Srbije treba da ide na sahranu Ratka Mladića: Ovo je mišljenje opozicije

Da li predsednik Srbije treba da ide na sahranu Ratka Mladića: Ovo je mišljenje opozicije

Radio 021 pre 1 dan
Aleksandar Vučić je, bez obzira na ocene o svom mandatu, formalno predsednik države. Njegovo prisustvo na sahrani Ratka Mladića moglo bi da se očekuje, ali bi instituciju predsednika povezalo s Mladićevim nasleđem danas. Posle smrti Mladića, ministar… »
Da li će Branko Ružić kao bivši resorni ministar otkriti kako je vlast "montirala" birački spisak?

Da li će Branko Ružić kao bivši resorni ministar otkriti kako je vlast "montirala" birački spisak?

Nova pre 1 dan
Posle isključenja Branka Ružića iz Socijalističke partije Srbije postavlja se pitanje da li bi i kako on mogao da progovori o nezakonitim radnjama režima Aleksandra Vučića. Pojavili su se čak i predlozi da bi, ako je zaista tako veliki protivnik metoda… »
Vučić danas u poseti Severnobanatskom okrugu

Vučić danas u poseti Severnobanatskom okrugu

Euronews pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas Severnobanatski okrug, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. Prema programu posete, sa početkom u 11.30 časova predviđen je obilazak preduzeća „Artis 1973“ u Ruskom Selu… »

Vesti dana »